Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Μπορεί η παραδοσιακή Ταραμοσαλάτα να γίνεται μόνο με ψωμί αλλά, αν δοκιμάσουμε να τη φτιάξουμε με βρασμένες πατάτες, θα εκπλαγούμε από τη νοστιμιά και τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια νοστιμότατη, πολύ αρωματική και πανεύκολη σαλάτα με Παντζάρια, απίστευτα γευστική! Όταν τα ψήσουμε στο φούρνο, δεν χάνουν το υπέροχο χρώμα τους , γίνονται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑγαπημένο μου το κουνουπίδι ,και ,μάλιστα, κοκκινιστό και καυτερό.Το κάρυ,το τζίντζερ,το πιπέρι καγιέν του πάνε τρελά.Όσο λοιπόν ο χειμώνας καλά κρατεί, το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤέτοια εποχή οι αγροί στην Ανατολική Αττική πλημμυρίζουν βότανα και αγριολούλουδα. Την περασμένη Κυριακή, παρόλα τα δόντια του ήλιου, κατευθύνθηκα προς τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν κάποια πράγματα ξεμένουν μέσα στο ψυγείο ή τα ντουλάπια μου, βάζω ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, να μην τα πετάξω και να καταφέρω να τα αξιοποιήσω. Και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 2 μπαγκέτες Μύδια 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι, φινόκιο και ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης Μαύρο πιπέρι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔεν θέλω να πω πολλά. Την καλύτερη ταραμοσαλάτα τη φτιάχνει ο μπαμπάς μου. Ποτέ δεν έλειπα από το σπίτι την Καθαρά Δευτέρα κι αιτία ήταν αυτή η ταραμοσαλάτα.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίναι η σάλτσα που κάνει τη νοστιμιά... Γιατί τι θα ήταν το μακαρόνι χωρίς αυτή.... Κάποιος,όταν αναφέρθηκα στη συνταγή,μου είπε, "και γιατί να βάλω ταραμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟι σαλάτες φίλοι μου για μένα έχουν μεγάλη σημασία στο σπίτι , στη κουζίνα και στο τρόπο που γεμίζει ένα τραπέζι! Όταν λέω σαλάτες η έννοια έχει μια ευρεία[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΑυτή τη σαλάτα την φτιάχνω πάντα την Καθαρά Δευτέρα. Την έχω συνδέσει με αυτή τη μέρα όπως τη λαγάνα και την ταραμοσαλάτα... δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί δεν[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr500 γρ. χόρτα της αρεσκείας μας, καθαρισμένα, πλυμένα και ψιλοκομμένα (ζωχοί, ραδίκια, ήμερα, ό,τι χορταρικό βρούμε ή μας αρέσει) 1/2 ματσάκι άνηθο (χωρίς τα[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο σχήμα του ορεκτικού αυτού κάνει μια αναφορά στα κλασικά γλυκά «τρίγωνα» της ιδιαίτερης πατρίδας του Βασίλη Καλλίδη, της Θεσσαλονίκης, μόνο που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami