Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 50 γρ. ρόκα 50 γρ. φύλλα κιχώριου (ή αλλιώς αντίδια ή αντίβ) 100 γρ. φέτες καπνιστού σολομού 20 γρ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κουταλιά κάπαρη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 4 φιλέτα λαβράκι, 2 κοτσάνια σέλινο, 3 πιπεριές Φλωρίνης, 2 κολοκυθάκια, 1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη, ½ κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη, 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr2 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 2 φέτες νωπό τόνο πάχους 1 εκατ. (περίπου 240 η κάθε μία) 50 γρ σέλερυ ψιλικομμένο (ή τριμμένο στον τρίφτη) 60 γρ μήλο ΜΕ την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά μπακαλιάρος παστός (ξαρμυρισμένος) ροφός φιλέτο γλώσσας & πέρκας (τηγανισμένα σε λίγο αλεύρι) κρεμμύδια φρέσκα 5 - 6 σκελίδες σκόρδο 5 - 6[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦθινοπώριασε, σιγά σιγά αρχίζουμε να δοκιμάζουμε χειμωνιάτικα λαχανικά. Εγώ πάντα σχεδόν βάζω στο ψυγείο αυτή τη σαλάτα, γεμίζω ένα μεγάλο τάπερ, τη συντηρώ σε[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά Βοδινή γλώσσα παστή 150 γρ ψιλοκομμένη σε λωρίδες Σελινόριζα 250 γρ ψιλοκομμένη σε λωρίδες Ζαμπόν 150 γρ ψιλοκομμένο σε λωρίδες Μανιτάρια 150 γρ φρέσκα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά: 1/2 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε πολύ λεπτές λωρίδες 3 κλαδάκια σέλινο ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 14 μεγάλα μαρούλια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους 8 φιλέτα αντζούγιας σε λάδι, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για ένα μικρό πυρέξ: 1/2 πακέτο πέννες 1 κουτί γάλα εβαπορέ light διαλυμένο 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος light 1 1/5 κούπα τριμμένα τυριά mix (γκούντα,[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜια χορταστική σαλάτα γεμάτη βιταμίνες και Ω3, που ετοιμάζεται σε μόλις 25 λεπτά. Και για όσους μετράνε τις θερμίδες σας λέμε ότι έχει 489 KCAL η κάθε μερίδα.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com