Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Όταν αντίκρισα αυτό το ξύδι στα ράφια του σούπερ μάρκετ δεν μπόρεσα να αντισταθώ! "Θα το πάρω", είπα, "και θα δω τι θα το κάνω!". Και όπως όλα τα πράγματα ...[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίχε μείνει λίγη φάβα στο ψυγείο και δεν την καταδεχόταν κανένας...αυτά που σας έλεγα τις προάλλες....για την Καθαρά Δευτέρα....κλεισμένη αεροστεγώς[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ γνωστή σαλάτα χωρίς συντηρητικά! Υλικά 4 μέτρια καρότα 4 ρεπανάκια Σέλινο(κατά βούληση) Σχοινόπρασσο Αγγουράκι τουρσί 1 ½ κούπα του τσαγιού μαγιονέζα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο καθημερινό φαγητό πολλές φορές αποτελεί πρόκληση για μένα, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Τα σαββατοκύριακα που έχω το χρόνο μου, μπορώ και περνάω όση ώρα θέλω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕντυπωσιακές στην εμφάνιση αλλά και πολύ γευστικές, αυτές οι γεμιστές πατάτες είναι σπεσιαλιτέ της περιοχής των Αρδενών. Οι συνταγές είναι από το βιβλίο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλάτα και καλοκαίρι πάνε μαζί...πώς να το κάνουμε. Φίλοι κολλητοί κι αχώριστοι... ο ένας δεν ζει χωρίς τον άλλο!!! Λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα, λίγο τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν ξέρω πως γίνεται , όπου κατά καιρούς έχω μετακομίσει να με πολιορκούν σουβλατζίδικα... Στο προηγούμενο σπίτι που κατοικούσα ήμουν περικυκλωμένη... Τώρα έχω[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά κόκκινη 5-6 ασπρομανίταρα μεγάλα 4 πατάτες 2 χωριάτικα λουκάνικα (χωρίς το περίβλημα) 2 αβγά 1/2 φλ. γάλα αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grR ö s t i (Roesti), ένα ελβετικό πιάτο –από την περιοχή της Βέρνης (Bern)– που έχει περάσει τα σύνορα της “χώρας της ουδετερότητας” (κάποιοι Ελβετοί μάλιστα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr29 Ιουνίου 2014 Ακόμα και τα πιο ταπεινά υλικά μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα εφόσον συνδυαστούν με αρωματικά και φρέσκα λαχανικά. Όταν φτιάχνω[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓια την ομελέτα 6 αυγά (3 για κάθε ομελέτα) 1/2 κτγ για κάθε ομελέτα βούτυρο ή μαργαρίνη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση Για την σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 180 γρ. σουτζούκι κομμένο σε φετάκια 4 αυγά 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λίγο μαϊντανό, σχοινόπρασο, δυόσμο ή βασιλικό, ψιλοκομμένο αλάτι,[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά. Αν και το συναντάμε συχνά στο χειμωνιάτικο τραπέζι, δεν μπορώ να πω[...]
Πηγή: foodjunkie.euΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 5 κροκάδια 1 κιλό λάδι ραφινέ (καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) αλάτι πιπέρι άσπρο λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κ. γλ. μουστάρδα λιγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά: 1 μεγάλο αβοκάντο χοντροκομμένο σε κύβους 40 γρ. λιαστά τοματάκια (+ 3 για διακόσμηση) 4 τοματίνια κομμένα στα 4 50 γρ. πράσινες ελιές κομμένες στη μέση[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ, αν και εδώ που τα λέμε όσοι παρακολουθείτε το blog μου θα το έχετε ήδη αντιληφθεί, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς φέτα. Τόσο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα καναπεδάκια είναι μία πολύ νόστιμη, παιχνιδιάρικη και εύκολη λύση για τα τραπέζια σας. Οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί και εδω θα βρείτε 3 βασικές[...]
Πηγή: alwayshungry.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο (χωρισμένες σε 2 κ.σ.+ 2 κ.σ.) 6 κ.σ. βρώμη (χωρισμένες σε 3 κ.σ.+ 3 κ.σ.) 200 γρ. μανιτάρια λευκά 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr