Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
500γρ.κοντά ζυμαρικά (πένες ή ριγκατόνι) 80γρ. παρμεζάνα τριμμένη για τη μπεσαμέλ 8 κ.σ. αλεύρι 6 κ.σ. κοφτές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 5 φλιτζ. γάλα ½[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Για τη γέμιση 600 γρ. παντζάρια ψημένα στο φούρνο 1 μεγάλη ρέβα βρασμένη στον ατμό 200 γρ. πατάτες βρασμένες στον ατμό 80 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤις είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να τις φτιάξω, αλλά δεν μου είχαν πετύχει. Είπα να ξανά δοκιμάσω γιατί μας αρέσουν πολύ οι πατάτες και γενικότερα οι[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥλικά 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (και λίγο επιπλέον για το ζύμωμα) 4 αυγά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας νερό λίγο αλάτι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (και λίγο επιπλέον για το ζύμωμα) 4 αυγά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας νερό λίγο αλάτι [...]
Πηγή: icookgreek.com1 κιλό χοντροί χοχλιοί (=μεγάλα σαλιγκάρια) αλάτι λάδι ξίδι λίγο αριζμαρί (=δεντρολίβανο) λίγος τσόχος (=ζοχός) Σημείωση: χοχλιούς δεν έχω αγοράσει ποτέ, αν[...]
Πηγή: cooktherapy.gr8 αυγά, για κάθε αυγό αντιστοιχεί ένα φύλλο που θα ανοίξουμε και αυτό περίπου για ένα φαγητό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει για να γίνει μια ζύμη που[...]
Πηγή: cooktherapy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr τηγανητά γίνονται όλα τα είδη μανιταριών Υλικά μανιτάρια αλεύρι αλάτι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Πλένουμε τα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΑπό το site: http://www.e-geoponoi.gr Η σαρακοστή προχωρεί. Είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα… Καιρός να ανοίξω το κεφάλαιο «χοχλιοί»! Δεν[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr500γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240ml νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και κρατάμε 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cooklos.grΣας περισσεύουν αυγά από αυτά που βάφουμε το Πάσχα; Εμένα πάντα. Ένα εύκολο φαγητό λοιπόν που πιστεύω θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, είναι το κοφτό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣας περισσεύουν αυγά από αυτά που βάφουμε το Πάσχα; Εμένα πάντα. Ένα εύκολο φαγητό λοιπόν που πιστεύω θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, είναι το κοφτό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑπορώ πραγματικά πώς είναι δυνατόν εδώ και τόσο καιρό να μην έχω κάνει κάποια ανάρτηση με μελιτζάνα. Αυτό το αγαπημένο μου λαχανικό. Αυτό που φωνάζει από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο Σουφλέ μπρόκολου είναι απ’ αυτές τις συνταγές όπου ένα εξαιρετικά θρεπτικό πιάτο, γίνεται πεντανόστιμο και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακό! Δημιουργεί μια μικρή[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 4 μέτριες κόκκινες ντομάτες κομμένες σε κομματάκια 5 (περίπου) γεμάτες κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Λίγο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΥπέροχοι μυρωδάτοι ταραμοκεφτέδες, για την Καθαρά Δευτέρα, και όλη τη Σαρακοστή. Υλικά: 250 γραμμάρια ταραμά, κατά προτίμηση άσπρο 3 φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚάθε φορά που φτιάχνω μακαρόνια με κιμά, φροντίζω να μου περισσεύει κιμάς για να κάνω τις αγαπημένες ομελέτες των γιων μου, γεμισμένες με κιμά. Είναι πολύ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓεια σας φίλοι μου, πολύ καιρό έχω να βάλω ανάρτηση...όχι ότι δεν τρώγαμε...χαχαχα αλλά η γρίπη που μας επισκέφτηκε δεν μου άφησε διάθεση και χρόνο για[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr