Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Το ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε[...]
Πηγή: caruso.grNοστιμίζει γλυκά και φαγητά, τονίζει τη γεύση των ποτών, αλλά κυρίως, με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και καταπολεμά[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grζωμοί: οι κατηγορίες, οι βασικοί όροι και οι διαφορές – κάνοντας στοκ ζωμό με κόκαλα Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]
Πηγή: caruso.grΗ σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]
Πηγή: caruso.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.grΚαι μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το φθινόπωρο μας βρίσκει στην γειτονιά των Εξαρχείων στην Αθήνα. Εκεί στην Μαυρομιχάλη 53 βρεθήκαμε στη[...]
Πηγή: foodtrails.grΓια πότε φεύγει κι ο Απρίλης...ούτε που το καταλάβαμε! Κι ο καιρός εξακολουθεί να μας κάνει τα τσαλίμια του. Μα πότε θα καλοκαιριάσει;;;; Μας κούρασε πολύ ο[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑγαπημένοι μας φίλοι, Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση! Να περάσετε πολύ όμορφα μαζί με τις οικογένειές σας, με υγεία και αγάπη! Ας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΕδώ και πολύ καιρό μου ζητάτε ένα ενδεικτικό μενού για τη δίαιτα Ντουκάν. Αυτό που εξηγώ πάντα, είναι ότι το ενδεικτικό μενού είναι εντελώς άχρηστο, πρώτον[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr