Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr΄Εφτασαν και τα Χριστούγεννα !!!!! ΄Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , παραμονή βράδυ, μαζεύτηκε όλη η οικογένεια , στο σπίτι της πεθεράς μου και[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΔεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει scones αυτά τα νόστιμα μπισκοτοψωμάκια. Εμένα είναι αγαπημένα μου,και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Θα φτιάξουμε πολλές και[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.com500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό 1 κ.γ. αλάτι για τη γέμιση 1 μεγάλη ώριμη ντομάτες κονκασέ κομμένες ή χυμός[...]
Πηγή: cooklos.grΑπόψε περιμένετε φίλους για να δείτε μαζί αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση. Τι να τους προσφέρετε τώρα; Εγώ θα σας προτείνω κάποιες λύσεις κι εσείς θα τις[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌπως σας είπα και στην ακριβώς από κάτω ανάρτησή μου, φέτος ετοίμασα απλά πραγματάκια αλλά πολύ νόστιμα αν κρίνω ότι ελάχιστα από αυτά απέμειναν στις[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Ζυμη 2/3 κούπας γάλα στους 40 βαθμόυς 30 γρ μαγία νωπή 1/2 κ.γ ζάχαρη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κ.γ αλάτι 2 κ.σ λάδι Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε στο Birkenau, στην Γερμανία, αλλά θα μας φιλοξενήσει μια 100% ιταλική κουζίνα με οικοδέσποινα την Francesca από το blog Voglio vivere[...]
Πηγή: bostanistas.grSOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίμαι σίγουρη πως πολλές σας φίλες, είτε διαδικτυακές είτε όχι, θα σας έχουν αναφέρει κάποια στιγμή για τη περίφημη δίαιτα των μονάδων.. Ποια είναι αυτή η[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠεράσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣας έχω μιλήσει πολλές φορές για την αγαπημένη μου ζύμη, που σίγουρα θα με έχετε βαρεθεί. Όμως ειλικρινά πιστεύω ότι αν την δοκιμάσετε, θα την λατρέψετε!! Με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr