Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Καλημέρα σας αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Μεγάλη Τρίτη σήμερα και το σπίτι μου, όπως και όλα ή σχεδόν όλα τα ελληνικά σπίτια είναι γεμάτο αρώματα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜέσα στις μέρες των εορτών και λίγο πιο πριν, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μερικές ακόμη φίλες bloggers, την Σοφία Ζ. και την Δήμητρα , από το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, οι βόλτες τελευταίως μας οδηγούν σε περιοχές της ευρύτερης Αθήνας αλλά και της Αττικής γενικότερα, που από τύχη ανακαλύπτουμε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠροκειται για μοσχαρακι κοκκινιστο πικαντικο με υπεροχη γευση και αρωμα μεσα σε βραστη πατατα σκεπαμενο με νοστιμοτατη κρεμα και ελαφρα ψημενο στο φουρνο..[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr500 γρ. κιμάς, ανάμεικτος από μοσχαρίσια ελιά και χοιρινό λαιμό (ή μόνο από χοιρινό λαιμό) 3/4 φλιτζ. τσαγιού κέτσαπ (του εμπορίου ή σπιτική - βλ. συνταγή στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ ιστορία του με δυό λόγια Η ιστορία του αλατιού είναι δεμένη με την ιστορία του ανθρώπινου γένους μιας και η χρήση του, κυρίως σαν συντηρητικό τροφίμων[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠροκειται για μοσχαρακι κοκκινιστο πικαντικο με υπεροχη γευση και αρωμα μεσα σε βραστη πατατα σκεπαμενο με νοστιμοτατη κρεμα και ελαφρα ψημενο στο φουρνο..[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά (για 4 πατάτες) 4 μεγάλες πατάτες 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. άνιθο 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο Αλάτι, πάπρικα[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 αρνίσιο μπούτι αλάτι πιπέρι γραβιέρα 8 μέτριες πατάτες ρίγανη ξινολάχανο τουρσί Οδηγίες Πλύνετε το αρνίσιο μπούτι και στεγνώστε σε χαρτί κουζίνας. Κάντε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 13/08/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Ντιζόν Χοιρινά μπριζολάκια με υπέροχη σάλτσα Ντιζόν. Μια πολύ[...]
Πηγή: sintayes.grΟ κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό φιλέτο άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού + ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.gr