Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 873 συνταγές
Σπάνια λέγονται ιστορίες για γαλοπούλες, κι ας στρογγυλοκάθονται τα τροφαντά στήθη τους μόνο σε γιορτινά τραπέζια. Οι ολόκληρες γαλοπούλες και δη γεμιστές,[...]
Πηγή: pandespani.comΚρέας φιλέτο μαγειρευτό σε σκεύος με τραγανή κρούστα από Γαλλία. Υλικά 1 ½ κιλό φιλέτο κρέας μοσχαριού σε κομμάτια κυβάκια, ή άλλο μέρος μοσχαριού, 2[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 κιλά αρνίσια παϊδάκια (*) 1/2 κ.σ. χοντρό θαλασσινό αλάτι 2 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης, χοντροκομμένα ή φρέσκο θυμάρι ή 1+1/2 κ.σ. ξερή ρίγανη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Σπετζοφάι είναι ένα πολύ δημοφιλές, παραδοσιακό πιάτο της Πηλιορείτικης κουζίνας. Βασικό συστατικό του είναι το λουκάνικο, που πρέπει να είναι καλής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια πάρτι παιδικό, για τo γιορτινό σας μπουφέ ,ένα παιχνιδιάρικο ορεκτικό που θα ξετρελάνει μαμάδες και παιδιά! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Διάφορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣυνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή, ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ φτιάχνουμε την πολίτικη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΝόστιμο το φαγάκι που σας προτείνουμε σήμερα. Πλούσιο και χορταστικό στην γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Χωρίς μεγάλο κόστος, έχουμε ένα πιάτο που τα συνδυάζει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 100γρ Κιμά Σόγιας FYTRO 120γρ ψιλοκομμένο Πράσο 70γρ Καρότο (ψιλοκομμένο) 100γρ Κρεμμύδι 100γρ Μανιτάρια φρέσκα 1 κ.σ. Μουστάρδα χυμό από ½ Λεμόνι 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια 2 άτομα: Για τη ζύμη 60γρ. αλεύρι φάβας (φάβα αλεσμένη σε μύλο) 30γρ. καλαμποκάλευρο 120γρ. αλεύρι Αλάτι, πιπέρι Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑγαπημένη συνταγή με κυνήγι ή με μοσχάρι η χοιρινό, Το πράσο μας αρέσει ιδιαίτερα... έχει γλύκα όπου μπαίνει δίνει θαυμάσια γεύση...όπως σε πίτες αλλά και με[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΌταν γίνονταν οι κολοκύθες, η γιαγιά μου, εκτός από γλυκό και πίτες, συνήθιζε να τις μαγειρεύει και με αρνί, κατσίκι ή χοιρινό. Είναι στ᾿ αλήθεια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕπειδή πολλά κρεατικά και θερμίδες καταναλώθηκαν κατά την περίοδο των γιορτών θα σας γράψω μια συνταγή απλή και ίσως και λίγάκι διαφορετική, έτσι για να μην[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα χαρακτηριστικό της μαγειρικής μας είναι η άφθονη χρήση των μπαχαρικών. Ομολογουμένως, πολλές φορές, για να γίνει νόστιμο ένα φαγητό, τα πολλά μπαχαρικά δεν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr