Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, περισσότεροι από 1.000 chefs θα επιμεληθούν τα ισάριθμα menu δείπνων που θα[...]
Πηγή: foodtrails.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΓια το πλύσιμο των χόρτων Αφήστε τα χόρτα μετά το καθάρισμα στο νερό περισσότερο από μια ώρα, ανακατεύοντας τα κάποτε – κάποτε. Αφήστε τα και μετά το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ καρδιά της Νέας Ελληνικής Κουζίνας χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας, “κλεισμένη” στο πανέμορφο νεοκλασικό και φυσικά αναφερόμαστε στο Aleria! Ανοίγοντας την[...]
Πηγή: funkycook.grΤα αστεράκια είναι προαιρετικά, δεν είναι στην κλασική συνταγή, αλλά προσθέτουν γεύση. 1/2 κιλό γαρίδες μεγάλες ή 600g μικρές (προτιμάμε τις μεγάλες, γιατί οι[...]
Πηγή: cooktherapy.grAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια την υλοποίηση θα χρειαστούμε πέντε άτομα Υλικά: 1 κούπα καφέ αγνό παρθένο ελαιόλαδο 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομματάκια 500 gr βοδινό[...]
Πηγή: greekcook.gr• Macarons του Pierre Hermè Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, αυτό το βιβλίο ήταν διαθέσιμο μόνο στα Γαλλικά. Με το που βγήκε στ' Αγγλικά το άρπαξα χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤην συνταγή αυτή σκεφτόμουν να την βάλω σε άρθρο με θέμα "ανακύκλωση" φαγητών. Οι ρυζοκεφτέδες για μένα ηταν πάντα μια νόστιμη λύση να αξιοποιήσω ήδη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ συνταγή της μανας της φίλης μου, της Κυρίας Μπερναμπεου που την Αλμερίαν της Ισπανίας. Θέλεις 10 γαρίδες καθαρισμένες 200 γρ. Καλαμάριν τριφερόν, η χραπόδι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 250 γρ. γαρίδες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 220 γρ. μπούτια κοτόπουλου ½ κόκκινη πιπεριά 220 γρ. λουκάνικο chorizo 1 ντομάτα σουρωμένη 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cook