Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
ΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΥΛΙΚΑ ( για 2-3 κιλα Γαλοπουλα ) 600 γρ κιμα μοσχαρισιο 400 γρ.καστανα βρασμενα και καθαρισμενα 150 γρ.βουτηρο 2 μετρια κρεμμυδια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤο πρώτο από τα πιάτα του γεύματος αυτού (που πολύ έχω καθυστερήσει να το ανεβάσω), το ορεκτικό, ήταν και το πιο εύκολο να αναπαραχθεί: Κόβεις πολύ λεπτές[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕσείς το ξέρατε ότι η ελληνική ορολογία για τα dumplings είναι μπουλέτες; Εγώ δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα (την οποία και τιμά ο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΑΣ ΥΛΙΚΑ: 4 ΦΩΛΙΕΣ ΦΙΔΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ 4 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΤζουλαμάς λοιπόν. Ναι αυτό είναι το όνομά του και είναι πολύ αγαπημένο φαγητό- γλυκό στη Μεσαρά. Ξετρελαίνονται για αυτό όλοι ανεξαιρέτως. Στα δικά μου τα μέρη[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΧριστουγεννιάτικη πίτα με κατσικάκι, κάστανα και σταφίδες Άτομα: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα , Χρόνος ψησίματος: 40’, Κόστος: 20 € ΥΛΙΚΑ : 1.2οο γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ παράδοση στην Ελλάδα θέλει χοιρινό για τα Χριστούγεννα. Κι εσύ ξέρεις πως το ψαρονέφρι εκτός από πεντανόστιμο είναι και από τα πιο καθαρά (από λίπος)[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜε τον όρο Chutney όπως έχω ξαναγράψει εννοούμε τις γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ, που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίκοσι λεπτά αρκούν για να γευτείτε ένα πιάτο αξιώσεων, ιδεώδες για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη αλλά και όσους μένουν πιστοί στις αρχές της[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΝαι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μέρες τώρα που στριφογυρίζουν στο μυαλό μου διάφορες γιορτινές συνταγές. Αλλά, από την άλλη, τι να σκεφτείς έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα! Για τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΠασχαλινό αρνάκι απο γλυκιά ζύμη... Τι χρειαζόμαστε: 1 δόση Γλυκό ψωμάκι με βερίκοκα (ή οποιαδήποτε ζύμη για τσουρέκι θέλετε) 1 κρόκο αυγού 5-6 σταφίδες για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤζιγεροσαρμάδες Υλικά 1 συκωταριά από αρνί ή κατσίκι 2 μπόλιες 500 γρ. κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 2-3 φύλλα δυόσμο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΥΛΙΚΑ 1 Γαλοπουλα 4-5 κιλα περιπου 500 γραμμαρι κιμα χοιρινο η μοσχαρισιο Τα συκωτακια της γαλοπουλας βρασμενα και ψιλοκομενα 10 καστανα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΕίναι σαν την γέμιση της Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας που αγαπούν όλοι περισσότερο από την γαλοπούλα.... Τι χρειαζόμαστε: 3 κομμάτια μεγάλα συκώτι 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 3 άτομα: 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ψίχα από 3 φέτες ψωμί (μουλιασμένο σε γάλα για 5′) 1 αβγό 1/2 κ.σ. σόγια σος 1/2 κ.σ. μουστάρδα 1/2 κρεμμύδι[...]
Πηγή: easykuzina.grΥλικά χοιρινές μπριζόλες: 4 άπαχες σταφίδες: 50 γρ., (και περισσότερες) ξανθές πράσο: 1 ψιλοκομμένο μήλο: 1 κομμένο σε ροδέλες ελαιόλαδο: 8 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comΠιο Χριστουγεννιάτικο φαγητό...πεθαίνεις!!! Σταφίδες...κουκουνάρι...κανέλα!!! Η κυρία Μαρία, η μαμά της φίλης μου της Νίκης, μου έστειλε αυτήν την συνταγή! Ότι[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥποσχέθηκα να σας μεταφέρω μερικές συνταγές απ΄ αυτό το βιβλιαράκι που είχε η μανούλα μου,και θα αρχίσω με την σταφιδόπιτα, γιατί έχω ακόμα στο στόμα την[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr