Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 217 συνταγές
Μπριζόλες στο τηγάνι σε 20 λεπτά - ZannetCooks, Μπριζόλες με μπύρα και μέλι στο τηγάνι - ZannetCooks, Μπριζόλες με σκορδοβούτυρο στο τηγάνι - ZannetCooks, Μπριζόλες σερβιρισμένες στη λαδόκολλα - ZannetCooks, Μπριζόλες με κακάο από τον Βαλεντίνο μας - ZannetCooks, Μπριζόλες χοιρινές με καραμελωμένα κρεμμύδια και μανιτάρια,συνοδεία barbecue sauce
Ιδανικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ στη μαγειρική μου φρούτα και λαχανικά που είναι στην εποχή τους και που δεν έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι εμπνευσμένη από την αντίστοιχη συνταγή της Φλώρας μας "Χοιρινές μπριζόλες με κόκκινη σάλτσα πιπεριάς" ! Της την αφιερώνω[...]
Πηγή: greekmasa.grΣας παραθέτω μια ωραία συνταγή για τους λάτρεις του μεξικάνικου και όχι μόνο! Υλικά 1 φιλέτο κοτόπουλο ή χοιρινό κομμένο σε λωρίδες 4 τορτίγιες 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό χοιρινό μπούτι μισό κιλό γαρίδες μέτριες καθαρισμένες 1 κρεμμύδι μεγάλο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. πελτέ αλάτι πιπέρι λίγο τσίλι δάφνη [...]
Πηγή: greekcook.grΧριστούγεννα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες μέσα σε αυτή την εορταστική περίοδο που είμαστε όλη μέρα σπίτι και μαγειρεύουμε, περιμένοντας κόσμο από το πρωί[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 1500γρ χοιρινό, σε χοντρούς κύβους 1 κουταλιά της σούπας σπορέλαιο 4 φλυτζάνια γάλα ινδικής καρύδας 2 κουταλιές τις σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδας και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο. Εδώ θα σας δώσω μια μαρινάδα για το χοιρινό που[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΌπως έχω ξαναπεί δεν είμαστε πολύ του κρέατος. Φαντάζομαι, τα παιδιά μου είναι από τα λίγα που όταν έχουμε κρεατικό για φαγητό στραβομουτσουνιάζουν:) Τρώμε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο γιουβέτσι είναι από τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Η ζεστασιά και τα αρώματά του είναι μοναδικά. Κατά κανόνα είναι κοκκινιστό, αν και πάντα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 1 κιλό κιμά (½ βοδινό + ½ χοιρινό), 2 αβγά, 1 κρεμμύδι τριμμένο, 1 φλ. γάλα, ½ φλ. κόκκινο ξηρό κρασί, 1 φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα): 1½ κιλό πανσέτα χοιρινή Για το μαρινάρισμα: 2 κουτ. σούπας μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 1 ποτηράκι ελαιόλαδο Για τη σως: [...]
Πηγή: megatv.com/cook15 μέρες για τα Χριστούγεννα..... Φέτος δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται ότι οι μέρες παιρνούν πάρα πολύ γρήγορα! Μάλλον επειδή θέλω φέτος ο μικρούλης μας να[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥΛΙΚΑ 12 χοιρινές πανσέτες. Για τη μπάρμπεκιου σος με καφέ 1 φλ. κέτσαπ, ¼ φλ. ξίδι, ¼ φλ. νερό, 1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ, 1 κουταλιά χαρουπόμελο, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com450 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο άπαχο κομμένο σε φέτες 300 γραμμάρια μπρόκολο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1/4 φλιτζανιού γλυκό τσίλι 1 φρέσκο[...]
Πηγή: sidagi.grΚεμπάπ με ταχίνι (Για 4 άτομα) Υλικά 250 γρ. κιμάς χοιρινός 250 γρ. κιμάς αρνίσιος 4 κ.σ. ταχίνι 120 γρ. ψίχα από ξερό, μουσκεμένο ψωμί κύμινο κανέλα[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά για 6 άτομα 2 χοιρινά φιλέτα καλά καθαρισμένα από τις ίνες τους κομμένα σε ροδέλες πάχους 2 εκ. περίπου, 2 κουταλιές σος τεριγιάκι (Teriyaki Sauce), 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) ½ κιλό κιμά χοιρινό, ½ κουταλάκι τριμμένο φρέσκο τζίντζερ, 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη, 1 κρόκο αβγού, 2 κουταλάκια κορν φλάουερ, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτοµα) 6 κότσια χοιρινά, 700 γρ. περίπου το καθένα (το κοµµάτι κάτω από το γόνατο των µπροστινών ποδιών), ½ φλ. απλό αλεύρι, 1 κοφτή κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜου αρέσουν τα μπιφτέκια, αλλά θέλω να είναι πικάντικα και χωρίς πολλά πρόσθετα. Ιδού, λοιπόν, τα μυστικά των πικάντικων μπιφτεκιών που μου αρέσουν. photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην Κρήτη την πηχτή τη λέμε '' τσιλαδιά '' και συνοδεύει τα γιορτινά μας τραπέζια, όλο το δεκαπεντάμερο, είναι δε ιδανικός μεζές για ρακή και[...]
Πηγή: greekmasa.gr