Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά Καλαμπόκι 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καρότο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αρακάς 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πιπεριά κόκκινη 1 Φασολάκια 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καπνιστή[...]
Πηγή: chefoulis.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.com12 μανιτάρια πορτομπέλο 50 γρ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 2 σκ. σκόρδο 250 γρ. μανιτάρια λευκά 150 γρ. blue cheese ή gorgonzola ή ροκφόρ (roquefort) 50 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΔείτε ιδέες για να αξιοποιήσετε τα αυγά που θα σας μείνουν από το Πάσχα! Αυγά σφιχτά σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας Υλικά 4 αυγά βρασμένα, 1 κουταλάκι tabasco, 6[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr