Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ένα διαφορετικό 'γκιουβέτσι'. Δικής μου εμπνεύσεως. Δοκιμάστε το. Τι χρειαζόμαστε: Για τα κεφτεδάκια 200γρ χοιρινός κιμάς 200γρ μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πολύ νόστιμη πίτα για όσους δεν θέλουν το έτοιμο φύλλο, αλλά δεν έχουν χρόνο για σπιτικό. Ενθουσιάζει τους λάτρεις της κουρού ζύμης και όχι μόνο! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι οι πιο φανταστικές κρεατόπιτες που έχω φάει στη ζωή μου!!!! Για να ξέρετε αυτή η συνταγή δεν είναι δική μου, είναι της μαμάς ενός φίλου μου!!!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ νόστιμος μεζές, αλλά και κύριο πιάτο, συνοδευμένο από ρύζι ή πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝοστιμιά... μοναδική!!! Γεύση απίθανη!!! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό χοιρινή τηγανιά 2 μέτρια κρεμύδια ξερά τριμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κινέζικη συνταγή. try it!!!!!!!!!!! Τι χρειαζόμαστε: μερικές κουταλίες της σούπας αραβοσιτέλαιο 1/2 κιλό μοσχαράκι φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυκωτάκι μαλακό με πατατούλες και πηχτή σαλτσούλα.Ένα νόστιμο φαγητό για οικογενειακά τραπέζια.... Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχο, αυθεντικό Γλυκόξινο χοιρινό να γλείφετε και τα δάχτυλα σας. Η διασημότερη συνταγή της Κίνας, αυτή που λατρεύουν Ευρωπαίοι και όχι μόνο, αποκαλύπτεται[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια όσους θέλουν να συνδυάσουν τη νοστιμιά με το ρολόι που τρέχει... Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίττες ή για όλες τις χρήσεις 1 κεσεδάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 2 φλυτζανια πουργουρι (πλιγούρι) ψιλο 1/2 κουταλακι αλατι 2 φλυτζανια νερο κοχλαστο λιγη κανελα ΓΕΜΙΣΗ 1/2 κιλο κιμα χοιρινο 3 κρεμμυδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο φαγητό με κατσίκι και πατάτες στην κατσαρόλα. Μοιάζει με τον δικό μας τον καπαμά. Είναι φαγητό που το έτρωγαν παλιά κυρίως το Πάσχα. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr