Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
H Ζαμπία είχε μια πολύ κλασσική ελληνική συνταγή για το κουνελάκι στιφάδο, τις προηγούμενες μέρες. Την λιμπίστηκα είναι αλήθεια και της το έγραψα, αλλά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Μπεσαμέλ (Béchamel), ή ‘λευκή σάλτσα’ (White Sauce), είναι μία απ’ τις πέντε “βασικές σάλτσες” απ’ τις οποίες, με μικρές παραλλαγές, προέρχονται όλες οι[...]
Πηγή: caruso.grΤελευταία εβδομάδα και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σαν μικρά παιδιά και εμείς περιμένουμε τις Άγιες Ημέρες για να γιορτάσουμε μαζί με την οικογένειά μας και να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΨάχνεις μια εύκολη και λαχταριστή συνταγή για χορτοφάγους , αλλά δεν βρίσκεις κάτι ξεχωριστό; Δοκίμασε να φτιάξεις πεντανόστιμα λαζάνια με μελιτζάνες! Η[...]
Πηγή: ediva.grΥλικά 500 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια κομμένα στη μέση 4 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα στη μέση σε φέτες (400 γρ.) 1 πακέτο λαζάνια BARILLA 1 συσκευασία[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 1 κιλό χοιρινό από λαιμό 5-6 πράσα 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ. του καφέ λευκό ξηρό κρασί 1 φλιτζ. του καφέ γάλα Ξύσμα από 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν αναφέρομαι σ’ αυτό το φαγητό, έρχονται πάντα αναμνήσεις από το πατρικό μου σπίτι. Άλλωστε στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια, πολλά από τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΈνα φαγητό καθαρά χωριάτικο και πικάντικο,γι' αυτούς που τους αρέσουν η δυνατές γεύσεις και η παραδοσιακή κουζίνα. Κάτι που λίπη παντελώς από τις συνταγές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 12-14 φύλλα λαζάνια φαρδιά με αυγά ή σπανάκι (πράσινα) 1 κουτί - 400γρ ντοματάκια polpa ψιλοκομμένα 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (ή 3/4 kg μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: greekcook.gr0 Flares Facebook 0 "/> Twitter 0 Tweet "/> Google+ 0 "/> Pin It Share 0 "/> 0 Flares × Μετά από μία μεγάλη απουσία, επιστρέφω με μία από τις πιο[...]
Πηγή: sintagesannas.grTο γιουβέτσι είναι μια πολύ παραδοσιακή συνταγή πολύ αγαπητή σε όλους νομίζω. Απλώς σας προτείνω να φτιάξετε ένα γιουβέτσι λευκό και όχι με ντομάτα, για μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr18 λαζάνια 2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 3 συσκευασίες σάλτσα με βασιλικό 4 τρυφερά κολοκύθια Για τους κεφτέδες 500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: argiro.gr