Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μόλις το διάβασα στο μενού του εστιατορίου BLT στη Nέα Υόρκη, είπα πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. «Coffee rubbed steak» έγραφε και ομολογώ ότι μέχρι τότε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΚαλήσπέρα! Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης, θεώρησα χρήσιμο να αναδημοσιεύσω ένα άρθρο που διάβασα σήμερα και αφορά τον πυρετό.Καθώς πολλές φορές ο[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΓια τη μαρινάδα 50 γρ. ελαιόλαδο 2 κύβοι κοτόπουλο 1 κ.γ. μπούκοβο Για το κρέας 4 κιλά χοιρινό χέρι ή μπούτι 2-3 κλ. δεντρολίβανο 4-5 κλ. θυμάρι 2 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το χοιρινό 1 μικρό φινόκιο χοντροκομμένο 1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένο κρεμμύδι 6 σκ. σκόρδο, ξεφλουδισμένες 2 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι 2 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]
Πηγή: caruso.grΈνα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή, δίχως τηγανητά, πολλά λίπη, σος και αλάτι, είναι πως το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΞενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Είχα βρεθεί εκεί πολύ παλιά. Για την ακρίβεια έντεκα χρόνια πριν. Μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου κι ο mr. Papatsita για να με[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά ρολό μπούτι χοιρινό σε δίχτυ αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο μερικά κλαδιά δεντρολίβανο, θυμάρι (χρησιμοποίησα ξερά) 4 κ.σ. βούτυρο 2 σκ. σκόρδο (χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧοιρινό δεν συνηθίζουμε να τρώμε πολύ συχνά, αλλά αυτές οι μπριζόλες φούρνου άρεσαν σε όλους. Το μπαλσάμικο με το μέλι του έδωσαν την γλυκόξινη γεύση που του[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr2 μέτρια ψαρονέφρια βάρους 400 - 500 γρ. το καθένα 1/2 κουτ. γλυκού τζίντζερ ξερό, σε σκόνη 50 ml ελαιόλαδο 2 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο (ή 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά πατατες 3 μπρόκολα 1 κουνουπιδι 10 καρότα μικρα 2 κρεμμυδια Δεντρολίβανο Λίγο κεφαλοτύρι 4 Λουκάνικα χωρ. ή δες μισο κιλο κεφτεδάκια του έρωτα ή 10[...]
Πηγή: cookpad.com/gr