τραχανας με γιαουρτι καλλιδης | μηλοπιτα με βρωμη | κέικ βανίλια με κουβερτούρα | κοτοσουπα συνταγη κλασικη | κρυα σαλατα με μακαρονια κ τονο | γλυκο ταψιου με μπισκοτα | τηγανητο ψωμι με αυγο και γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πιτες κοτοπουλο

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γαλοπούλα γεμιστή με πατέ, γαλλική συνταγή[...]

Γέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Βοδινή γλώσσα της κατσαρόλας

ΒΟΔΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ   Υλικά 6 μερίδες 1 γλώσσα βοδινή 1 κιλό μοσχαρίσια ποδαράκια κομμένα 8 κρεμμύδια 8 καρότα 1 πράσο θυμάρι 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ.[...]

Πηγή: greekouzina.gr

project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com
Σπετζοφάι γλυκοπικάντικο: ο ιδανικός[...]

Το Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]

Πηγή: caruso.gr
Ο Άντονυ Μπουρνταίν επιστρέφει!!!

Μιλάμε βέβαια για τον μεγάλο Αμερικανό και με γαλλικές ρίζες σεφ αλλά και ικανότατο συγγραφέα που μετά το πασίγνωστο βιβλίο του « Κουζίνα Εμπιστευτικό[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
χειροποίητα μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης[...]

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
βασικές κοπές βοδινού κρέατος σε αγγλικά -[...]

βασικές κοπές βοδινού κρέατος σε αγγλικά – ελληνικά: αμερικανικές κοπές κρέατος Όσοι ψάχνουν συνταγές στον ατέλειωτο διαδικτυακό χώρο, συχνά χάνονται στα[...]

Πηγή: pandespani.com
ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΕΣ

Είναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr
ΚΟΠΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ / ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ♦♦ TAGLIO DI[...]

ΚΟΠΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ / ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ Ας ξεκινησουμε διευκρινιζοντας λιγο τα ειδη των βοοειδων, για να παρουμε αντιστοιχα και μια ιδεα για την ποιοτητα του κρεατος[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Κεφαλάκια με κρέμα αυγολέμονο συνταγή από[...]

2 κεφαλάκια από αρνί ή κατσίκι 1 αντεριά 1 φλιτζανάκι καφέ ρύζι γλασέ ή καρολίνα 2 αυγά 2 λεμόνια 1 κύβο βοδινό πιπέρι ελαιόλαδο Οδηγίες Πλένουμε καλά τα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy