Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Επιστημονική ονομασία: Lippia citriodora Οικογένεια: Verbenaceae Αλουίζα, αλουσία, λουίζα, ελουίζα, λιππία, κιτρίοσμος , λεμονόχορτο, oμορφόχορτο, γοργογιάννη.[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: caruso.grΚατ' αρχήν, υπέρταση σημαίνει το να έχει κανείς υψηλή αρτηριακή πίεση. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συμμετέχουν στην ανοδική πορεία της πίεσης των αρτηριών,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕπιστημονική ονομασία: Lippia citriodora Οικογένεια: Verbenaceae Αλουίζα, αλουσία, λουίζα, ελουίζα, λιππία, κιτρίοσμος , λεμονόχορτο, oμορφόχορτο, γοργογιάννη.[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΘυμάρι ή θύμιο Το θυμάρι ή θύμιο (Θύμος ο κοινός, λατ. Thymus vulgaris) είναι αγγειόσπερμο, δικότυλο φυτό, το οποίο ανήκει στην τάξη των Σωληνανθών[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈβλεπα κάποτε τις 7 θανάσιμες πεθερές στην τηλεόραση και γέλαγα. Που να ξερα η άμοιρη ότι θα μου τύχη μια νύφη που θα με κάνει να σκέφτομαι να γίνω μια από[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜπορεί να φτιάχνω ζυμαρικά στο χέρι και ψωμιά, να χτυπάω βούτυρο και να ψήνω τέλεια cupcakes, αλλά με το BBQ έχω ελάχιστη σχέση. Βασικά, χωρίς να θέλω να [...]
Πηγή: foodjunkie.euΈνα παραδοσιακό πιάτο της Μυτιλήνης με άρωμα από το φιόρο το του λεβάντε. Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος συνετάχθησαν μέσα στην κατσαρόλα .... Και πριν ξεκινήσω να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 αρνίσιο μπούτι (1 1/2 κιλό περίπου) 1 φλ.τσ. μέλι 1 πιπεριά καυτερή 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. λεβάντα γαλλική 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημερα και καλη εβδομαδα - αν και λίγο καθυστερημενα... Εδώ και λίγες μέρες με προσκάλεσαν οι Pela Sofi από το That's Eat και η ΕΛΕΝΗ από τη Μαγειρική με[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΕπειδή αχός βαρύς ακούγεται από τις Συνταγές της Καρδιάς ....δια χειρός Βιβ όμως, είπα να καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου για να δει η " μπλογκοκηπουρός" (άτσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα χαρακτηριστικό της μαγειρικής μας είναι η άφθονη χρήση των μπαχαρικών. Ομολογουμένως, πολλές φορές, για να γίνει νόστιμο ένα φαγητό, τα πολλά μπαχαρικά δεν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: caruso.gr