Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
650 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 30 γρμ μαγιά νωπή 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 400 ml ξανθιά μπύρα 500 γρ. κέτσαπ με Stevia 200 γρ. φέτα τριμμένη 4 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα burger του Barbara Que είχα βαρεθεί να τα βλέπω να γεμίζουν το λογαριασμό μου στο Instagram. Νομίζω πως πραγματικά είναι αδύνατον να αντισταθείς σε τέτοιον[...]
Πηγή: foodjunkie.eu5 μέτριες πατατες βρασμένες 4 παντάρια βρασμένα 4 καρότα βρασμένα 2 καλαμπόκια βρασμένα 1 κουταλιά μουστάρδα 2 κουταλιές παρμεζάνα ψιλοτριμμένη 3 γεμάτες[...]
Πηγή: argiro.grΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: pandespani.comΤα λάχανα κι η σπουδαιότητα διέρρηξαν προ πολλού τις σχέσεις τους. Άσπρα ή κιτρινωπά, πράσινα ή κόκκινα εν προκειμένω έως μοβ και μπλε, όλο το πλατύφυλλο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: caruso.grΗ magiacook ζει ένα όνειρο και ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των γεύσεων! Αυτό το mStory δεν περιέχει αναμνήσεις. Αφορά ένα γευστικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησε[...]
Πηγή: magiacook.grΤα μακαρόνια, νομίζω, αρέσουν σε όλους και αν όχι σε όλους, στους περισσότερους. Με σάλτσα ή όχι, με λαχανικά διάφορα, με κρέας και θαλασσινά, ακόμα και με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 3-4 μερίδες 500 γραμμ μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε φιλετάκια 6 πατάτες βρασμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 παντσέτα ψιλοκομμένη ελαιόλαδο 5 κ. του γλυκού[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟ συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΜάθε πώς να φτιάξεις...ΠΕΛΤΕ ΑΠΟ ΚΡΑΝΑ Tο δέντρο είναι γνωστό από την εποχή του Ομήρου με το όνομα "Κράνεια". Στην Ιλιάδα, βεβαιώνεται ότι η φοβερή Κίρκη[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα ωραίο πρωινό στο χασάπικο που ψωνίζω η συζήτηση όπως πάντα για συνταγές έφερε την πληροφορία ότι σε πρωινομεσημεριανή εκπομπή ο σεφ κάνει αναφορά στη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΤη συνταγή αυτή την έχω φτιάξει ξανά & ξανά και μου φαίνεται delicious... Θα χρειαστούμε: - 1 κιλό πατάτες (αν είναι βιολογικές τόσο το καλύτερο) -1 ματσάκι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια το μοσχάρι 700 - 800 γρ. περίπου κόντρα σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια χωρίς κόκαλο άνθος αλατιού πιπέρι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κλαδί φρέσκο δεντρολίβανο 2-3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr