Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά: ½ κιλό κιμά βοδινό ½ κιλό από αρνί 3 κρεμμύδια και μια σκελίδα σκόρδο κομμένα στο μπλέντερ μαζί 3 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά 10 φύλα[...]
Πηγή: greekcook.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: 4 φιλέτα μοσχάρι 250 γρ. μανιτάρια champignon 3-4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. βούτυρο 1 κρεμμύδι 250 ml. ζωμό βοδινού 1 κ.σ.[...]
Πηγή: greekcook.grΤο ταρτάρ σολομού με αβοκάντο είναι ένας κλασικός συνδυασμός και μάλιστα πολύ της μόδας, απ’ ότι βλέπω σε διάφορα εστιατόρια, εδώ και στο εξωτερικό. Και[...]
Πηγή: caruso.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.gr180 γρ κιμά μοσχαρίσιο ή βοδινό διπλοπερασμένο στη μηχανή 1 κγ λαρδί ή φρέσκο βούτυρο 1 κσ γιαούρτι 1/3 κγ σόδα αλάτι/πιπέρι μείγμα για ψητά κρεατικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή που μόνο η μυρωδιά της αναστατώνει τις αισθήσεις. Ελπίζω να το απολαύσετε! Υλικά 2 κρεμμύδια , 1 κομμένο σε λεπτές φέτες και ένα ψιλοκομμένο 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr2 κρεμμύδια, 1 κομμένο σε λεπτές φέτες και ένα ψιλοκομμένο 3 μεσαία αγγουράκια πίκλες με άνηθο κομμένα σε φέτες κατά μήκος 6 κομμάτια μοσχαριού από τα πλευρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 ½ κιλό βοδινό για βραστό (ωμοπλάτη ή πλευρά), κομμένο σε μερίδες 4 πράσα, το άσπρο μέρος σε μεγάλα κομμάτια 6 μικρά καρότα 8-10 μικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό βοδινό κιμά, 250 γρ. (καθαρό βάρος) μικρά μπαλάκια μοτσαρέλας ή μοτσαρέλα κοπής σε κύβους των 2½ εκ. περίπου, αλάτι, πιπέρι, 8[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕύκολη συνταγή, που μια φορά να τη φτιάξετε, μετά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τη συμπεριλάβετε στο μενού σας. Έξυπνη, επίσης, λύση για ένα βράδυ με φίλους[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για την ουρά βοδιού Ουρά βοδιού Κάρδαμο Σκόρδο Κρεμμύδι Μαστίχα Χίου Λάδι Αλάτι Φύλλα δάφνης Βούτυρο Για τις μπάμιες Μπάμιες Αλάτι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα λεμόνια συνοδεύουν συχνά το κρητικό φαγητό. Οι δίφορες λεμονιές που παλιά υπήρχαν ακόμη και στις αυλές των σπιτιών έδιναν και δίνουν λεμόνια και το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.com