ιδιαιτερη σαλτσα ντοματας | ρεβυθοκεφτεδες της γιαγιας | μαρμελαδα βερυκοκο με φρουκτοζη | μαρμελαδα βερίκοκο με φρουκτόζη | ροφος πλακι | τηγανοψωμα νωπη μαγιά | μπισκοτογλυκο κρεμα πατισερι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις βυσσινο ρετσινα κουκουναρι

Βρέθηκαν 39 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πατάτες κρασάτες με σαφράν

Η πατάτα είναι μια από τις καλύτερες γαρνιτούρες για τα ψητά κρέατα. Συνήθως τις κάνουμε φούρνου και βέβαια είναι υπέροχες με το λαδάκι τους, το λεμόνι τους,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπαχαρικά : Νοστιμιά και υγεία.

Ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή, δίχως τηγανητά, πολλά λίπη, σος και αλάτι, είναι πως το[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
11 βότανα κατά της δυσπεψίας

Φούσκωμα, δυσφορία και πόνος στην κοιλιά. Αυτά είναι τα κυριότερα συμπτώματα της δυσπεψίας, η οποία συνιστά μια σοβαρή ενόχληση για τον οργανισμό. Συνήθως[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Dzur Dinner - This Is Not A Drill

Και φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Ριζότο με κρόκο κοζάνης και Σαν Μιχάλη

400γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250ml κρασί λευκό 1,3[...]

Πηγή: cooklos.gr
Κάρδαμο, καρδάμωμο και κακουλές

Το πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φτωχικό και πεντανόστιμο

"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Στο φως των μισοφέγγαρων

Με τις φούριες της ακαταμάχητης πρασινάδας, των λαχταριστών πολύχρωμων ζαρζαβατικών και των πάντα ευπρόσδεκτων κρεατικών, πουλερικών, ψαρικών, παρατηρώ ότι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ενδίδοντας στα ακέφαλα σώματα

Όσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρόδι: σύμβολα, ταξίδια, μυστικά

Έξω ξημερώνει. Καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κρατάω το κεφάλι μου με τα δυο μου χέρια και τα μάτια μου κλειστά. Σαν να προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα αμύγδαλα δεν είναι μόνο για γλυκά

Τα ελληνικά αμύγδαλα είναι εξαιρετικά νόστιμα, αν και μικρότερα και λιγότερο εμφανίσιμα από της Καλιφόρνιας και τα άλλα εισαγωγής. Δοκιμάστε τα σε φαγητά,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Last but not least

Κι ενώ κάποιοι από εσάς ίσως ακόμα ψάχνετε για συνταγή βασιλόπιτας ή χοιρινού στο φούρνο για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς και για ένα εντυπωσιακό γλυκό ή[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ριζότο με παρμεζάνα και γλυκοπατάτες

Υλικά: Για 4-6 άτομα 4 γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους 500 γραμμάρια ρύζι 1 λίτρο ζωμό κρέατος 2 γραμμάρια ζαφορά (ουσία που λαμβάνεται από τα άνθη του φυτού[...]

Πηγή: sidagi.gr
Συκωτάκια Πουλιών Σοτέ με Φασκόμηλο

Τα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Θυμάμαι πολύ ζωντανά, τη γιαγιά μου Ναυσικά, να μου τα φτιάχνει πεντανόστιμα,[...]

Πηγή: caruso.gr
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ ΜΕ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Χοιρινές μπριζόλες με μήλα και σταφίδες

Υλικά χοιρινές μπριζόλες: 4 άπαχες σταφίδες: 50 γρ., (και περισσότερες) ξανθές πράσο: 1 ψιλοκομμένο μήλο: 1 κομμένο σε ροδέλες ελαιόλαδο: 8 κουταλιές της[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μπιφτέκια με πιπεριές και αυγά μάτια

Μαρόκο! Μια ονειρεμένη χώρα, γεμάτη ήλιο, με παράξενη και πολύπλευρη κουζίνα, μίξη ενός πλήθους πολιτισμών, γεμάτη από αρώματα μπαχαρικών, φρούτα (με πιο[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
BAHARAT

BAHARAT Το μπαχαράτ είναι ενα μίγμα μπαχαρικών, που το συναντάμε στις κουζίνες πολλών χωρών της Μεσης Ανατολής αλλά και στην Βόρεια Αφρική. Το όνομα του[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy