Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Χάρη σε δυο δραστήρια μέλη της ομάδας ΓΕΥΣΕΙΣ της ΕΥΒΟΙΑΣ, τις κυρίες Σοφία Εφη Λούκα και Ολυμπία Βογιατζή, έφθασαν στο Ιστολόγιό μας πολύ σημαντικές[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1. Χαλβάς Παρασκευάζεται από το ταχίνι, που με τη σειρά του φτιάχνεται από πολτοποιημένο σουσάμι. Το ίδιο το ταχίνι (έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες, πρωτεΐνες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚατά την νηστεία αυξάνεται η πρόσληψη ενέργειας που προέρχεται από υδατάνθρακες και μειώνεται αυτή που προέρχεται από λίπη και πρωτεΐνες. Η μείωση του λίπους[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΓειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΓειά σας beauties! Αλλη μια Κυριακή κοντά σας με το καθιερωμένο post για το οποιο λαμβάνω αρκετα θετικά σχόλια και σας ευχαριστω για ακομη μια φορά! Το[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΚαθώς μεγαλώνεις δεν συμβαίνουν μόνο εξωτερικές αλλαγές στο σώμα σου. Ένα από τα πλέον σημαντικά προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν είναι η οστεοπόρωση. Και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ συκιά είναι από τα αρχαιότερα δέντρα που καλλιέργησε ο άνθρωπος (7000 π.Χ. στην Ιεριχώ). Είναι το πρώτο δέντρο που αναφέρεται στην Βίβλο. Στην ελληνική[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΆλλη μια -όχι και τόσο καινούργια κατ’ουσίαν- πρωτεϊνική δίαιτα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο. Η συνταγή για την προώθησή της λίγο πολύ γνωστή. Μαρτυρίες[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤης Βασιλικής Δέδε, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Μεγάλο μέρος του πληθυσμού στρέφεται προς την χορτοφαγία. Άλλοι την επιλέγουν από[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑφού λοιπόν μιλήσαμε για τα οφέλη του θηλασμού τόσο για το μωρό μας όσο και για εμάς τις μητέρες, θα πρέπει τώρα να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή σύσταση[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔιαβάστε και δείτε παρακάτω σε βίντεο την διάλεξη του Δρ. Κων/νου Μουρούτη "Όλη η Αλήθεια για το Γάλα" Πίνετε γάλα; Απ ότι φαίνεται σχεδόν όλος ο κόσμος πίνει.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο International Journal of Electrochemical Science έχει ανακαλύψει ότι το μαγείρεμα με αλουμίνιο αυξάνει τον κίνδυνο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΈνα από τα τρόφιμα που λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διατροφή μας την περίοδο της νηστείας είναι το ταχίνι. Παράγεται με ειδική επεξεργασία από τους σπόρους[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr