Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 162 συνταγές
Βιταμώστε το από κάθε πλευρά για να το θωρακίσετε και να κρατηθεί ζουμερό!
Πηγή: toarkoudi.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΧαίρεται και καλώς βρεθήκαμε! Σας γράφω από τα Χανιά της Κρήτης. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα μοιράζομαι συνταγές του τόπου μου (και όχι μόνο) μαζί[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 μπουτάκι κατσικίσιο 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κουταλάκι θρούμπι 1 φύλλο δάφνης 1 κλωναράκι θυμάρι (ή ξερό) 1 κλωναράκι βασιλικός (ή ξερός) ½ κούπα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια 2 άτομα 1 λωρίδα κρέατος από γαλοπούλα 1 λωρίδα κρέατος από αρνάκι ίδιου μήκους 1 λωρίδα κρέατος από χοιρινό ίδιου μήκους 1 σκέπη από αρνί ή κατσίκι Αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΑναρτήθηκε στις 11/06/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γκιούλμπασι στη γάστρα Γκούλμπασι στη γάστρα. Μια εξαιρετική, γευστική πρόταση για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΧοιρινές μπουκιές μαριναρισμένες στο φούρνο Μία νοστιμότατη συνταγή με την οποία θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αρωματικά και μπαχαρικά χαρίζουν μια ιδιαίτερη[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 14/08/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Κατσικάκι λεμονάτο με μελιτζάνες Ένα μυρωδάτο, πεντανόστιμο πιάτο. Μια συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια λάδι 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε τη συκωταριά και τη ζεματάμε για 3-5 λεπτά. Την[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΣυνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή, ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ φτιάχνουμε την πολίτικη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κοκορέτσι είναι ένας μεζές, τον οποίο φτιάχνουμε όλο το χρόνο, από εντόσθια αρνιού ή κατσικιού, αλλά συνηθίζεται να κάνει καλή παρέα, στο αρνί του Πάσχα .[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr03/11/2019 by Greekouzina Leave a Comment Κοντοσούβλι αρνίσιο Ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή στις οδηγίες μας[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 6 άτομα) 12 παϊδάκια – αρνάκι ή κατσικάκι, 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ξεφυλλισμένο, 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Έφτασε ο Απρίλης με όλες τις ομορφιές του! Η άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα καταφθάνει τρέχοντας και όλα πρασίνισαν! Μέσα στο πνεύμα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαθώς το ημερολόγιο δείχνει πως φτάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, νομίζω πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αυτό το φαγητό. Εδώ δίνουν το παρόν σχεδόν όλα τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr