Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Υλικά: Για 4-6 άτομα 4 γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους 500 γραμμάρια ρύζι 1 λίτρο ζωμό κρέατος 2 γραμμάρια ζαφορά (ουσία που λαμβάνεται από τα άνθη του φυτού[...]
Πηγή: sidagi.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grby greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΝοστιμότατη η συνταγή αυτή την οποία προτείνει η φίλη μου Δέσποινα Β, ένα νέο κορίτσι που πέρα από την ενασχόληση της σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα εργασίας[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤα παραδοσιακά σουτζουκάκια της μαμάς! Μυρωδάτα, λαχταριστά... απλά πεντανόστιμα! Φτιάξτε τα και ικανοποιείστε τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους... Υλικά:[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα νοστιμότατο φαγάκι που δεν θα ήθελα να λείπει από τις συνταγές μου. Το δοκίμασα πριν ένα χρόνο σε μια συνάντησή των (Συνταγών της παρέας) από μια αγαπημένη[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr400γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250ml κρασί λευκό 1,3[...]
Πηγή: cooklos.grΌσο διαφορετικοί άνθρωποι κι αν είμαστε, όλοι εμείς που γράφουμε για το φαγητό, διακατεχόμεθα, λίγο-πολύ, από την ίδια επιθυμία να γνωρίσουμε σε βάθος τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν γοητεύτηκα ποτέ από τα γραφόμενα υπό της Τζούλια Τσάιλντ. Μπορεί κάπως να με κέντρισε η προσωπικότητά της αλλά πέραν αυτού ουδέν. Παρεμβαίνει κι ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό καρέ γάλακτος Ξίδι μήλου Μέλι Καρύδια Ζωμός βοδινού Λευκό κρασί Τεμαχίζουμε το καρέ σε 5 μερίδες σαν τορνεντό (μενταγιόν). Σοτάρουμε το κρέας και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία συνταγή που δημιούργησε η μαμά μου πολλά-πολλά χρόνια πριν. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό μπούτι ή σπάλα ανάλογες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. βούτυρο 1 πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μέτρια κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 πακέτο λαζάνια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ. χυμό ντομάτας 5 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο) ½ ποτήρι[...]
Πηγή: cookingbook.grτας κεμπάπ Τας-κεμπάπ Υλικά 1 κιλό βοδινό κομμένο σε κύβους 2-3 κ.σ. βούτυρο ½ κιλό κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο 2-3 ντομάτες[...]
Πηγή: greekouzina.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε πρώτη μέρα του χρόνου η γιαγιά μου έφτιαχνε την κρεατόπιτα με το φλουρί. Αυτό είναι ένα έθιμο που υπάρχει κυρίως στη[...]
Πηγή: mommytzini.blogspot.grΤο αρνάκι Ουαλίας με πατάτες μπουλανζέ είναι η συνταγή που παρουσιάζουμε για την εβδομάδα Tasting Wales που διοργανώνει η Βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα στα[...]
Πηγή: caruso.grYou are here: Home / Με Μοσχάρι / Στιφάδο Πολίτικο 14/05/2020 by Greekouzina Leave a Comment στιφάδο πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Παραδοσιακή[...]
Πηγή: greekouzina.grΜαγειρέψτε Βοδινό κλέφτικο στο κουζί! ( Πήλινη γάστρα ) Ό,τι πρέπει για το Σαββατιάτικο μεσημεριανό! "Κουζί" στην Κύπρο λένε την στρογγυλή πήλινη γάστρα που[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά 200 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 200 γρ. χοιρινός κιμάς 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκκομένα 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 300 γρ. χυμό ντομάτας 1 κύβο βοδινού[...]
Πηγή: cookingbook.grΜία λαχταριστή κιμαδόπιτα για όλες τις ώρες Υλικά 1 πακέτο ζύμη σφολιάτας ή κουρού 500γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 150γρ τυρι τύπου kerrygold καπνιστο σε κομματακια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr