Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
800 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε φέτες πάχους περίπου 3,5 εκ. αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο περίπου 1 λίτρο νερό 1 γεμάτη κουτ. σούπας ξερά φυλλαράκια[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 χοιρινές μπριζόλες βάρους περίπου 200 γρ. η καθεμία 4 σκελίδες σκόρδου, αναποφλοίωτες, ελαφρώς κοπανισμένες 1 κουτ. γλυκού σπόροι μουστάρδας (σιναπόσποροι -[...]
Πηγή: gastronomos.gr400 γρ. ψαρονέφρι, σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, ελαφρώς χτυπημένα 4 κοφτές κουτ. σούπας κορν φλάουρ+2 κουτ. γλυκού επιπλέον[...]
Πηγή: gastronomos.gr1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (ανάμεικτο από τρανς, κιλότο, στηθοπλευρά) 1 δαφνόφυλλο 1/2 κουτ. γλυκού χοντροκοπανισμένο μαύρο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό φραγκόσυκα 2 μάνγκο 300 γρ. ζάχαρη 100 ml μέλι 30 γρ. βούτυρο 50 ml ξύδι 1 ξύλο κανέλας 1 αστεροειδής γλυκάνισος 5 γρ. ροζ πιπέρι 2-3 ίνες σαφράν 30 ml[...]
Πηγή: gastronomos.gr16 μπριζολάκια χοιρινά ενωμένα (2 καρέ χοιρινού, τα παραγγέλνουμε στον χασάπη µας μερικές ημέρες πριν από το κάλεσμα)* 24 ξερά βερίκοκα, χωρίς[...]
Πηγή: gastronomos.gr3/4 φλιτζ. τσαγιού νερό 1 κουτ. γλυκού μέλι θυμαρίσιο 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 1 ζουμερό κόκκινο μήλο (Τριπόλεως ή Ζαγοράς) 1 μικρό ξυλάκι κανέλας 5[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα καταβληθούν πριν το Πάσχα οι πληρωμές του[...]
Πηγή: gastronomos.gr