Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 94 συνταγές
Το κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]
Πηγή: caruso.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚονσερβοποίηση μαγειρεμένων φαγητών (φασολάκια, μελιτζάνες με σάλτσα, μπάμιες, αγκινάρες, αρακά, κρεατικά: είτε για να τα στείλετε σε φοιτητές που σπουδάζουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.gr16 μπριζολάκια χοιρινά ενωμένα (2 καρέ χοιρινού, τα παραγγέλνουμε στον χασάπη µας μερικές ημέρες πριν από το κάλεσμα)* 24 ξερά βερίκοκα, χωρίς[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό κρέας κόντρα φιλέτο, χωρίς μεμβράνες και λίπη, πολύ καλά σιτεμένο 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 καρότα μέτρια, κομμένα σε κύβους 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΧρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr.. Tατάααααααααααααααα!!! Να μαι πάλι! Αφού επέζησα και από αυτή τη μετακόμιση, μπήκα στην μισοέτοιμη κουζίνα μου για να γιορτάσουμε το νέο σπίτι. Πριν όμως[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΓια τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι - χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. ούζο 1 αβγό 2[...]
Πηγή: argiro.grΠροσκληση σε δειπνο με Μοσχάρι με κότσι με μανιτάρια και πουρέ πατάτας Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρι ποντικι (κομμένο σε μικρα κομματια) 2 κρεμμυδια κομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 500 γραμ. χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 μικρή κονσέρβα ανανά 4[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 500 γραμ. ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα 1 λίτρο νερό 1 ½ φλυτζ. άσπρο ξύδι 3/4 φλυτζ. σουλτανίνα 2 σκελίδες σκόρδο περασμένο από την πρέσα 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 100 γραμ. ξηρά βερίκοκα περίπου 1 κιλό αρνάκι σε κομματάκια 3 κουτ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελ. σκόρδο από 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΜέσα στη Σαρακοστή αναζητώ κάτι νέο για τα γεύματα μας. Η ιδέα είναι από καταχώριση μεγάλης Εταιρείας ζυμαρικών προσαρμοσμένη στα μέτρα μας. Τα υλικά για 2[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά Για το ρολό 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι ελαφρώς σοταρισμένο με λίγο ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 5κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ μείγμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣτο εορταστικό μας τραπέζι όπως σας έχω ήδη πει το κυρίως πιάτο μας ήταν το ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και σιρόπι ροδιού. Με δαμάσκηνα έχω ξανά μαγειρέψει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜιά εύκολη και γρήγορη συνταγή, για εκείνους που τους αρέσει το αρνάκι, απο το περιοδικο ΒHMagazin. Τι χρειαζόμαστε: 60 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, κομμένα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν την εποχή του διαδικτύου και των πολλών τηλεμαγείρων οι ιδέες για φαγητά και γλυκά μας έφταναν μέσα από τα βιβλία μαγειρικής, τα περιοδικά της εποχής και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 6 κουταλιές βούτυρο τα[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr