Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 301 συνταγές
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με barbeque sauce καφέ, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με γλυκόξινη σάλτσα και αφράτο πουρέ, Μοσχαρίσια μπριζόλα με chimichurri sauce και μανιτάρια σοτέ - Νικόλας Λέζος
Σίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνήθως το μοσχάρι το έχουμε συνδυάσει με χρονοβόρα φαγητά κατσαρόλας, κιμά ή μπριζόλες στα κάρβουνα. Εδώ όμως έχουμε μια συνταγή πανεύκολη, που δε χρειάζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα πιάτο αρκετά εύκολο με βάση το κρέας και διάφορα λαχανικά. Τέλειο συνοδευτικό για ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. -1000 γρ. βοδινό κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣυνταγή από ιταλική κουζίνα.Εγώ την κάνω και με μοσχάρι σε γάστρα αλλά και με κοτόπουλο σε πλασοτέ κατσαρόλα.Τα υπόλοιπα υλικά είναι ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com800 γρ. μοσχάρι από τρανς (κόβουμε εσκαλόπ και μετά σε λωρίδες ) 1 ζωμός βοδινού 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες 1 πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ κιμα μοσχαρισιο 250 γρ κονκασε τοματα 1 κρεμμυδι μεγαλο 1/2 κ.γ κολιανδρο τριμμενο 1/2 κ.γ μπαχαρι Αλατι πιπερι 1 καροτο τριμμενο 1/2 φλ.τσαγιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο κλασικό γιουβέτσι, αλλά του βάζω μπόλικα μπαχαρικά! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 500 γρ. κριθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχαράκι κοκκινιστό με Πατάτες και Καρότα Υλικά (4 άτομα) 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 700 γρ μοσχαράκι για κατσαρόλα κομμένα σε κομματάκια (νουά,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Κόλιανδρος 1 κουτάλι της σούπας Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ. Μελιτζάνες 5 τεμ. Αλάτι-πιπέρι Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι[...]
Πηγή: greekcook.grΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ Πολλοι συνηθιζουν να φτιαχνουν κιμαδοπιτα την πρωτοχρονια, σε καποια μερη μαλιστα, αυτη ειναι και η παραδοσιακη βασιλοπιτα. Σας παρουσιαζω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ. κιμάς (αν θέλετε μισό μοσχαρίσιο ελιά/μισό σπάλα χοιρινή) 16 τμχ κανελόνια 2 κρεμμύδια μέτρια (ψιλοκομμένα) 1 ποτήρι του ουίσκι ελαιόλαδο 1/3 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι μία συνταγή που την είχα φτιάξει παλιά σε κάποιο τραπέζι και μου άρεσε πολύ! Θεωρώντας ότι στέκεται σε γιορτινό τραπέζι την μοιράζομαι μαζί σας.[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr