Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι σε μπουκιές αλατισμένο και αλευρωμένο με 2 - 3 κ.σούπας αλεύρι 2 μεσαία κρεμμύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΛατρεύω τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και τις παραδοσιακές γεύσεις! Τα αγοράζω, όπου τα βρω και συγκεντρώνω παραδοσιακές συνταγές της περιοχής μου. (Θα τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣήμερα αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε μοσχάρι στην κατσαρόλα. Όμως θέλαμε κάτι καινούριο. Ανατρέξαμε στη συλλογή με τις συνταγές μας και "ξεθάψαμε" μία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 1200 γρ. μοσχάρι (κιλότο) σε κύβους 1 1/2 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 150 γρ. γραβιέρα Κρήτης σε κύβους 150 γρ. ρεγκάτο καπνιστό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ,σπάλα ή κιλότο 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1/2 κιλό ντομάτες ώριμες, τριμμένες 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 3/4 φλιτζανιού κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜου αρέσει να δοκιμάζω παραδοσιακές συνταγές από άλλα μέρη. Μου αρέσει που τα διάφορα μέρη της Ελλάδας κρατάνε τα έθιμά τους και τις παραδόσεις τους στη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦυσικά, στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας στη Νάξο, δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει συνταγή! Άλλωστε, είμαστε food blog , όχι travel blog ! Το φαγητό που[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΜια Ναξιώτικη Συνταγή όλο γεύση από τυριά!!!! Ο "καλόγερος" μοσχάρι είναι παραδοσιακή συνταγή από τη Νάξο την οποία έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές. Γιατί[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια 1 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | μελιτζάνα Διαφημίσεις 1 μελιτζάνα 300 γρ. μοσχαράκι (κιλότο) 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜελιτζάνα γεμιστή με κρέας δηλαδή... Τι χρειαζόμαστε: 4 μεγάλες μελιτζάνες τσακώνικες 1/2 κ. κρέας ψαχνό (καλά καθαρισμένο από λίπη) επιλογής σας (μοσχαράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ "καλόγερος" μοσχάρι είναι παραδοσιακή συνταγή από τη Νάξο την οποία έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές. Γιατί λέγεται καλόγερος το μοσχάρι δε ξέρω με σιγουριά[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr500γρ. φασόλια γίγαντες 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από κιλότο) 400γρ. σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.gr