Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα κλασσικά σνίτσελ ευπρόσδεκτα και στο τραπέζι το γιορτινό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά: Αλάτι 2 Αυγό(ά) 200 γρ. Γάλα 1 κουτ. Δυόσμος 3 κουτ. Ελαιόλαδο 100 γρ. Κεφαλογραβιέρα 750 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 2 κουτ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ Ενα από τα παραδοσιακά πιάτα της Αντιόχειας (σήμερα Antakya , στα τουρκικά) είναι και το λεγόμενο κεμπάπ ταψιού ( sini ή tepsi[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr200 γρ. μοσχάρι κότσι 1 πατάτα 1 καρότο μεγάλο Κίτρινη κολοκύθα 1 χούφτα σπανάκι Λίγες φουντίτσες μπρόκολο 1/2 κρεμμύδι 1 χούφτα τραχανά Ελαιόλαδο Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την έμαθε η μητέρα μου από την αγαπημένη μου θεία Λίλιαν που είναι από το Λίβανο. Δεν λείπει ποτέ από τα γιορτινά μας τραπέζια γιατί είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ή άλλο κρέας φιλεταρισμένο 250 γρ. χαλούμι σε μπαστουνάκι 2 πιπεριές κόκκινες σε λεπτές λωρίδες 2-3 κ.σ. μαργαρίνη ή ελαιόλαδο 1 μάτσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr4 μεγάλες φέτες τόνο 300 ml ξινόμαυρο κρασί 200 ml μοσχαρίσιο ζωμό 300 ml ζωμό ψαριού φτιαγμένο με κόκκινο κρασί 50 γραμ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (μόνο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣΠΕΤΖΑΤΊΝΟ (ΤΗΓΑΝΙΑ) Σπετζατίνο ( spezzatino ), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει "κομμένο σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη μαρινάδα 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ 400 γρ. μοσχάρι Για τη σάλτσα 1/2 φλ. ζωμός κότας 3 κ.σ. oyster sauce 1 κ.σ. fish[...]
Πηγή: argiro.grΣπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει «κομμένο σε κομματάκια»,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ απλότητα των υλικών είναι αυτή που απογειώνει σε γεύση αυτό το φαγητό Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grKEFTICAS DE POUERO ΠΡΑΣΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οι σεφαραδίτες εβραίοι, εκδιώχθηκαν την τελευταία δεκαετία του 15ο αι. από την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr