Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Την κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια την γνώρισα στο πάλαι ποτέ εστιατόριο 48, μέσα στην γκαλερί της Ιλ. Τούντα, στο ίδιο νούμερο της Αρματωλών και Κλεφτών. Από[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 6 άτομα) 1 κιλό βοδινό χωρίς κόκαλο (για ρόστο, όχι πολύ στεγνό, καλύτερα με λίγο λίπος). Μαρινάτα : 5 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 1 μέτριο κρεμμύδι (νέας εσοδείας καλύτερα), ½ κοφτό κουταλάκι τριμμένο φρέσκο τζίντζερ, 4 κουταλιές ξίδι (ρυζιού ή άλλο άσπρο ξίδι), 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για το burger σολομού 1 κιλό φρέσκος σολομός, καλά καθαρισμένος 2 τμχ. φρέσκο κρεμμυδάκι, μόνο το πράσινο μέρος 150 γρ. φασολάκια ψιλά, βρασμένα και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμμένος 100 γρ. παξιμάδι ντάκος 3 σκ. σκόρδο 1 κ. γ. κύμινο, 1/4 κ.γ. τζίντζερ σκόνη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΗ Raita ή raitha σερβίρεται ως δροσιστικό μικρό πιάτο σε όλα σχεδόν τα μέρη της Ινδίας. Η βάση της είναι το γιαούρτι (dahi), κανονικά φρέσκο σπιτικό, στο[...]
Πηγή: pandespani.comΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr«Μπιφτέκια και μια σαλάτα» για σήμερα αλλά πώς. Γιατί ακόμα και το πιο προβλέψιμο γεύμα μπορεί να γίνει χάρμα οφθαλμών και γεύσης, αρκεί να έχεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔεν ξέρω πως γίνεται , όπου κατά καιρούς έχω μετακομίσει να με πολιορκούν σουβλατζίδικα... Στο προηγούμενο σπίτι που κατοικούσα ήμουν περικυκλωμένη... Τώρα έχω[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΝα κολυμπάς στα πανέμορφα, καθαρά νερά της Μεσογείου με τον ήλιο να σου καίει τους γυμνούς ώμους και τα μάγουλα, να αισθάνεσαι την καυτή άμμο στα πόδια σου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 1 μέτριο κρεμμύδι (νέας εσοδείας καλύτερα), ½ κοφτό κουταλάκι τριμμένο φρέσκο τζίντζερ, 4 κουταλιές ξίδι (ρυζιού ή άλλο άσπρο ξίδι), 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com