Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 161 συνταγές
ΜΑΝΤΙ Τούρκικο Από την Κωνσταντινούπολη! Υλικά Για την ζύμη: Αλεύρι Νερό 2 αυγά λίγο βούτυρο και άλλο τόσο λάδι. Για την γέμιση: Κιμά μοσχαρίσιο , ή μόνο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!! Υλικά 1200γρ. μοσχάρι ελιά ή χτένι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για τα ζυμαρικά: 600 γραμ. αλεύρι 4 αβγά 1 ποτήρι νερό χλιαρό Εκτέλεση: Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τα ζυμώνουμε. Ανοίγουμε φύλλο λίγο[...]
Πηγή: greekcook.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό μπούτι χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες 1/2 κιλό μπούτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μπουκίτσες 1/2 κυλό μπούτι αρνίσιο κομμένο σε μπουκίτσες 0,5 λίτρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό το πιάτο θα έπρεπε να σας το εμφανίσω κάπου εκεί, στο Φθινόπωρο. Όταν τα μανιτάρια (βασικό συστατικό του πιάτου) είναι στην καλύτερη εποχή τους. Και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | πράσο | κόρες Διαφημίσεις 4 ½ μεγάλα πράσα 2 φλ. τσαγιού κόρες[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜαγειρεύοντας στην Σμίξη. Ένα από τα τέσσερα Βλαχοχώρια του νομού Γρεβενών( Σαμαρινα, Αβδέλλα, Σμίξη, Περιβόλι). Από την εκπομπή «η κουζίνα της μαμάς» η κα.[...]
Μοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΠαραδοσιακό κυριακάτικο φαγητό, ειδικά όταν μαζεύεται όλη η οικογένεια γύρω από το στρωμένο με τα καλά του τραπέζι και το απλό μεσημεριανό φαγητό[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο 1981 βάφτισα την μαυρομάλλα πανέμορφη κόρη της φίλης μου Μαίρης και του αγαπημένου μου εξαδέλφου Γιώργου. Τα πρώτα χρόνια που τα παιδιά μας ήταν μικρά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠολλά χρόνια κάνω τα μακαρόνια με κιμά με διάφορους τρόπους αλλά αυτή η συνταγή έχει ωραία μυρωδιά και μου την ζητάνε πιο συχνά. (φωτό από Internet) Τί θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣτο τέλος μόνο, όταν πια είχαμε καθαρίσει τα πιάτα μας και δεν είχε μείνει ίχνος φαγητού στο ταψί ή στη κατσαρόλα για να “μας φέρει η μαμά ακόμη λίγο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αυθεντική, Πολίτικη συνταγή, θέλει τα σουτζουκάκια, με μπόλικο κύμινο και κανέλλα. Όμως το μυστικό της επιτυχίας είναι, αφού ενώσουμε καλά τα υλικά με τους[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια συνταγή για κατσικάκι ή αρνί κοκκινιστό Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Σερβίρει 4 άτομα 1½ κιλό κατσίκι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΌταν αναφέρω γάστρα μην πάει το μυαλό σας σε αυτό το σκεύος που έχουμε στα αστικά σπίτια και το τοποθετούμε στην ηλεκτρική κουζίνα. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 κουταλιές βούτυρο αλάτι – πιπέρι ντομάτα 1-2 κομμάτια ζάχαρη 1 συσκευασία λιγκουίνι[...]
Πηγή: sidagi.gr