Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 146 συνταγές
Υλικά 1/2 κιλό μπούτι χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες 1/2 κιλό μπούτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μπουκίτσες 1/2 κυλό μπούτι αρνίσιο κομμένο σε μπουκίτσες 0,5 λίτρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για τα ζυμαρικά: 600 γραμ. αλεύρι 4 αβγά 1 ποτήρι νερό χλιαρό Εκτέλεση: Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τα ζυμώνουμε. Ανοίγουμε φύλλο λίγο[...]
Πηγή: greekcook.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΜΑΝΤΙ Τούρκικο Από την Κωνσταντινούπολη! Υλικά Για την ζύμη: Αλεύρι Νερό 2 αυγά λίγο βούτυρο και άλλο τόσο λάδι. Για την γέμιση: Κιμά μοσχαρίσιο , ή μόνο[...]
Πηγή: greekmasa.grΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑυτό το πιάτο θα έπρεπε να σας το εμφανίσω κάπου εκεί, στο Φθινόπωρο. Όταν τα μανιτάρια (βασικό συστατικό του πιάτου) είναι στην καλύτερη εποχή τους. Και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | πράσο | κόρες Διαφημίσεις 4 ½ μεγάλα πράσα 2 φλ. τσαγιού κόρες[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜαγειρεύοντας στην Σμίξη. Ένα από τα τέσσερα Βλαχοχώρια του νομού Γρεβενών( Σαμαρινα, Αβδέλλα, Σμίξη, Περιβόλι). Από την εκπομπή «η κουζίνα της μαμάς» η κα.[...]
Για 4-6 άτομα 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 κουταλιές βούτυρο αλάτι – πιπέρι ντομάτα 1-2 κομμάτια ζάχαρη 1 συσκευασία λιγκουίνι[...]
Πηγή: sidagi.grΑπλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!! Υλικά 1200γρ. μοσχάρι ελιά ή χτένι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο 1981 βάφτισα την μαυρομάλλα πανέμορφη κόρη της φίλης μου Μαίρης και του αγαπημένου μου εξαδέλφου Γιώργου. Τα πρώτα χρόνια που τα παιδιά μας ήταν μικρά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠολλά χρόνια κάνω τα μακαρόνια με κιμά με διάφορους τρόπους αλλά αυτή η συνταγή έχει ωραία μυρωδιά και μου την ζητάνε πιο συχνά. (φωτό από Internet) Τί θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠαραδοσιακό κυριακάτικο φαγητό, ειδικά όταν μαζεύεται όλη η οικογένεια γύρω από το στρωμένο με τα καλά του τραπέζι και το απλό μεσημεριανό φαγητό[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (SOĞAN KEBABI) Πριν απο αρκετα χρονια, μια ηλικωμενη πελατισσα απο την Φλωρινα, μου διηγοταν οτι η μητερα της συνηθιζε να φτιαχνει ενα πολυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο τέλος μόνο, όταν πια είχαμε καθαρίσει τα πιάτα μας και δεν είχε μείνει ίχνος φαγητού στο ταψί ή στη κατσαρόλα για να “μας φέρει η μαμά ακόμη λίγο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αυθεντική, Πολίτικη συνταγή, θέλει τα σουτζουκάκια, με μπόλικο κύμινο και κανέλλα. Όμως το μυστικό της επιτυχίας είναι, αφού ενώσουμε καλά τα υλικά με τους[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌταν αναφέρω γάστρα μην πάει το μυαλό σας σε αυτό το σκεύος που έχουμε στα αστικά σπίτια και το τοποθετούμε στην ηλεκτρική κουζίνα. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌταν είχα πάει στην Αμερική και έμενα στη φίλη μου, πήρα μερικές ιδέες για μαγειρέματα. Μία από αυτές, ήταν η πίτα του βοσκού που φάγαμε ένα βράδυ. Για να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr