παγωτο παρφε κρεμα αργυρω | ντοματοκεφτεδες με φετα | κουνελι στιφαδο παραδοσιακο | αμυγδαλωτα εργολαβοι | κριτσινια καροτου ακης | ψητα λαχανικα ακης | κομποστα ροδακινο βεφα | stafidopsomo syntagi
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φουντιτσες γκρειπ σογια

Βρέθηκαν 11 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κεφτέδες με Ούζο

Κεφτέδες χορταστικοί, στρουμπουλοί και εύγευστοι. Τραγανοί και κριτσανιστοί εξωτερικά και μαλακοί κι αφράτοι εσωτερικά.Τα συστατικά τους σ΄αυτή την πρόταση[...]

Πηγή: kitchenstori.es

Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Corona Extra:Χοιρινό στην κατσαρόλα με[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε κυβάκια 3 κ.σ. βούτυρο 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σέλινο (ή σέλερι) 330 ml μπίρα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Εβδομαδιαίο μενού 21

Καλημέρα σας! 22 Σεπτεμβρίου... φθινοπωρινή ισημερία και πρώτη, επίσημη μέρα του Φθινοπώρου! Τα χρώματα του άγγιξαν πια την πόλη αν και τα δέντρα δεν θέλουν να[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη [...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy