Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 284 συνταγές
Το πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae). Έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 4 φύλλα σφολιάτας έτοιμα διαφορετικά παρασκευάστε τη δική σας ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 3 μεγάλες πατάτες 1 κουτί γάλα 500[...]
Πηγή: sidagi.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά Ζύμη 3 αυγά 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 2 φλυτζάνια γάλα 2 φλυτζάνια αλεύρι αλάτι 1 κουταλιά της σούπας μπεϊκιν πάουντερ λίγο τυρί τριμμένο Γέμιση Υλικά της[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά : 1 κούπα ξερές φακές πλυμένες και καθαρισμένες 2,5 κούπες νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. λάδι 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο κομμένο σε κυβάκια 1 κ.γ.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για μείγμα του κιμά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κιλά κιμά από άπαχο αρνί 1/3 φλιτζάνι αλεύρι αλάτι και[...]
Πηγή: sidagi.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟρισμένες φορές η ενασχόληση με την παρασκευή ενός φαγητού μπορεί να είναι απόλαυση για κάποιον ο οποίος πραγματικά αγαπάει τη μαγειρική. Είναι γεγονός ότι οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες 100 γρ. Μουστάρδα squeeze μέλι Kalamata Papadimitriou 50 ml κρασί 1 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια 30 Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κουτί ή 3-4 φρέσκιες[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια μείγμα του κιμά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κιλά κιμά από άπαχο αρνί 1/3 φλιτζάνι αλεύρι αλάτι και πιπέρι 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: sidagi.gr