Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Όταν ένα υγιεινό πιάτο όπως αυτό που περιέχει πολλά διαφορετικά λαχανικά συνδυαστεί με λουκάνικο και τυρί βγάζει ένα άκρως νόστιμο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Όταν ένα υγιεινό πιάτο όπως αυτό που περιέχει πολλά διαφορετικά λαχανικά συνδυαστεί με λουκάνικο και τυρί βγάζει ένα άκρως νόστιμο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει «κομμένο σε κομματάκια»,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΕΤΖΑΤΊΝΟ (ΤΗΓΑΝΙΑ) Σπετζατίνο ( spezzatino ), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει "κομμένο σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά ! Μετά την Ανάσταση τρώμε πάντα μαγειρίτσα και τα μπουτάκια του κατσικιού, τον κορμό τον γεμίζουμε με τζιγεροσαρμά, δηλαδή[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΞεκινάς να βράσεις μπροκολάκι για να συνοδέψεις τα κεμπάπ σου. Τώρα πώς από μπροκολάκι σαλάτα κατέληξε μπροκολάκι με ζυμαρικά, θα σας γελάσω κύριε πρόεδρε και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο Πασχαλινό αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο δεν διαφέρει βέβαια στο ψήσιμο από οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Όμως η παράδοσή μας θέλει το Πάσχα να φτιάξουμε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ κλασσική συνταγή του τσίλι κον κάρνε περιλαμβάνει κιμά, φασόλια, βεβαίως καυτερές πιπεριές τσίλι και μπαχαρικά, τα οποία συνήθως προμηθεύονται ως έτοιμο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΣΊΛΙ ΚΟΝ ΚΆΡΝΕ CHILI CON CARNE Chili con carne (τσίλι κον κάρνε) σημαίνει ουσιαστικά πιπεριές (καυτερές) με κρέας. Από τα πιό γνωστά πιάτα της Tex-Mex[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα ταψί με ψητό αρνί, αρωματισμένο με σκορδάκι και δεντρολίβανο παρέα με νόστιμες ροδοκοκκινισμένες πατάτες, λίγοι μπορούν να το παρακάμψουν. Εμείς[...]
Πηγή: kitchenstori.es4 μεγάλες φέτες τόνο 300 ml ξινόμαυρο κρασί 200 ml μοσχαρίσιο ζωμό 300 ml ζωμό ψαριού φτιαγμένο με κόκκινο κρασί 50 γραμ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (μόνο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια πολύ ελαφριά συνταγή που εμπνεύστηκα όταν ήθελα να φτιάξω κάτι νόστιμο και γρήγορο! Τι χρειαζόμαστε: 1 μπρόκολο 2 πατάτες 1 καρότο 2 κρεμμυδάκια χλωρά 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 κομμάτι χοιρινό από μπούτι βάρους 1 ½ κιλού 3 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα 1 φλιτζ του καφέ πικάντικη[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ Ενα από τα παραδοσιακά πιάτα της Αντιόχειας (σήμερα Antakya , στα τουρκικά) είναι και το λεγόμενο κεμπάπ ταψιού ( sini ή tepsi[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Αλάτι 2 Αυγό(ά) 200 γρ. Γάλα 1 κουτ. Δυόσμος 3 κουτ. Ελαιόλαδο 100 γρ. Κεφαλογραβιέρα 750 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 2 κουτ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr