βασιλοπιτα παρλιαρος | ζελε φρουτων νηστίσιμο | cooktime.gr | cooktime.gr | cooktime.gr | omeleta.μe.hortarika | Σηκοτακια πουλιον βραστα | ελιοψωμο της γιαγιας | Μηλοπιτα με βρωμη και μελι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 28 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Συνταγές που δοκίμασα απο φιλικά blogs No3

Μαροκινά ρεβύθια με κινόα από το The Healthy Cook Πατατοσαλάτα με αρωματικά μπαχαρικά από το Kitchen Stories Ασιατικός σολωμός με νούντλς ρυζιού από το Food[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr

Πουρές γλυκοπατάτας και πουρές κουνουπίδι με[...]

Με το νέο μυστικό για κρεμώδεις πουρέδες να βρίσκεται στη χρήση φυσικού λευκού τυριού κρέμας, στο σημερινό άρθρο θα προσθεσουμε άλλες δυο δημιουργικές συνταγές[...]

Πηγή: caruso.gr
Ανανάς με μπέικον

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μυστικά μαγειρικής από το Α έως το Ω

Α Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Γρήγορη Χριστουγεννιάτικη Γαλοπούλα

Για τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα (4-5 κιλά) 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 80 γρ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο θυμάρι φασκόμηλο Για τη γέμιση 2[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Η πιο εύκολη συνταγή για ζουμερή[...]

Η γαλοπούλα είναι ο πρωταγωνιστής στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, παραδοσιακά στις δυτικές κοινωνίες. Το γεγονός βέβαια ότι επιλέγουμε τη γαλοπούλα ως γεύμα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Φρουτάλια ή φουρτάλια

Αυτή τη συνταγή , μας την είχε δώσει η θεία μου η Ελένη, που η καταγωγή της είναι από την Άνδρο. Είναι η βασική συνταγή, για παραδοσιακή ανδριώτικη ομελέτα,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ho! Ho! Ho!

We wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]

Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ 2015[...]

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Ho! Ho! Ho!

We wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]

Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr
Ρολό χοιρινό με ξερά φρούτα, φουντούκια &[...]

Αναρτήθηκε στις 13/12/2014 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ρολό χοιρινό με ξερά φρούτα, φουντούκια & μπέϊκον Μια συνταγή για ένα υπέροχο[...]

Πηγή: sintayes.gr
Ελάφι με σάλτσα από βύσσινα (Γερμανία Luxury[...]

Υλικά για (6-8 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας ελαφιού δίχως κόκαλα Για τη μαρινάδα 3 κουτ. σούπας καλαμποκέλαιο 1-2 κουτ. σούπας μαντζουράνα ψιλοκομμένη 1-2 κουτ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Xήνα γεμιστή με φρούτα και άγρια μανιτάρια

Η συχνότητα και μόνο με την οποία καταναλώνουμε τη χήνα στη χώρα μας την καθιστά ένα σπάνιο και ιδιαίτερα γιορτινό πουλερικό. Αφιερώστε της το χρόνο και τη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χρυσοί Κανόνες για να Φτιάξετε την Τέλεια[...]

Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και  βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]

Πηγή: funkycook.gr
Βέφα Αλεξιάδου: Στήθος γαλοπούλας γεμιστό

Η Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χοιρινό ρολό με αποξηραμένα φρούτα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα από τα πιάτα που έφτιαξε η κόρη μου στο ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ήταν το ρολό με δαμάσκηνα και βερίκοκα. Με γεύσεις[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Ψαρονέφρι γεμιστό με βερίκοκα

Τι χρειαζόμαστε: 4 ψαρονέφρια (250 γραμ. περίπου το καθένα) 100 γραμ. ξερά βερίκοκα 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο ή 1 κουταλιά της σούπας ξερό 1 φλιτζάνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πολυάσχολο Μενού Χριστουγέννων

Ορίστε λοιπόν! Ένα γεύμα για όλους τους πολυάσχολους, σας εγγυούμαι ότι παραπάνω από 2 ώρες δεν θα σας πάρει. Βέβαια στο χρόνο μέσα δεν υπολογίζω το[...]

Πηγή: greekcook.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy