Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες ανοιγμένες σαν μικρά σνίτσελ 300 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 250 γρ. Flora Soft με βούτυρο ½[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖωμός κρέατος Συνταγή : Ευη Βουτσινά Μερίδες : για 3 λίτρα ζωμό Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 6 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 μοσχαρίσιο κότσι,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε το μυαλό πλέον σε ξεκάθαρο Christmas mode, οι ετοιμασίες συνεχίζονται, τα ψώνια οργανώθηκαν, τα τελευταία δώρα αγοράζονται/φτιάχνονται τις επόμενες μέρες,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΈνα από τα αγαπημένα μου πιάτα,που θυμίζει μαμαδίσιο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι,είναι και το ''χοιρινό με σέλινο''!!!!!!!Λατρεμένο πιάτο... Η συνταγή που[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ Ενας νόστιμος πουρές με την χαρακτηριστική γεύση και το άρωμα του σέλινου. Η γεύση του μπορεί να γίνει λιγότερο ή περισσότερο έντονη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ χειμώνας είναι μια εποχή που σε σχέση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι δεν παρέχει (φαινομενικά) μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Κι όμως, τα λαχανικά του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Χοιρινό κρέας 1 κιλό Σέλινο 1 κιλό μαζί με την σελινόριζα Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο Αυγό 1 Χυμό λεμονιού 1/2 φλυτζάνι Λάδι 1/2 φλυτζάνι Αλάτι-πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/2 κιλό ψαρονέφρι σε κύβους 150 γρ. Lurpak βούτυρο 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 σελινόριζα ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 300 γρ.[...]
Πηγή: sidages.gr1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΜοσχάρι µπρεζέ µε πουρέ χειµωνιάτικων λαχανικών από τον Βασίλη Καλλίδη Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ[...]
Πηγή: foodtrails.grΤι χρειαζόμαστε: 700 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες ανοιγμένες σαν μικρά σνίτσελ 300 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 250 γρ. μαργαρίνη σοφτ ½ κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grMα νόστιμη και λάιτ συνταγή για το κρέας μας μαριναρισμένο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Συνταγές Light[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Ευκολο και γευστικο χειμωνιατικο φαγακι... Υλικα : 1Kgr χοιρινο για κατσαρολα, 1Kgr πρασα, 1 μετριο κρεμμυδι, 1/2 μετριο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 1 κιλό βοδινό κρέας 100 γρ χοιρινό λίπος 1 φλιτζ λάδι 2 καρότα 1/ σελινόριζα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι σε κόκκους 2 φύλλα δάφνης 1 κουταλιά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣημείωση : εδώ η καινοτομία έγκειται στις μπριζόλες! Το έφτιαχνε έτσι η μάνα μου και τη βρίσκω πολύ καλή σαν ιδέα. Γιατί οι μπριζόλες εκτός από το ότι είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 κιλό ψαρονέφρι 1 κιλό πράσα 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκκομένα 1/2 ματσάκι μαιντανό 1 σελινόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 αυγό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 λάχανο μεγάλο 1 κρεμμύδι μεγάλο ¼ από μια μέτρια σελινορίζα 150 γρ φρυγανιά τριμμένη 150 ml γάλα 2 αυγά ½[...]
Πηγή: greekcook.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 1 ½ κιλό κατσικάκι πλάτη κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο λευκό κρασί Σποράκια από 1 ρόδι 1 νεροπότηρο χυμό από ρόδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑκου να μαθαίνεις....'' Η Μαυροδάφνη είναι ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού, από τότε που, λίγο μετά τα μέσα του 19 αιώνα, ο Γουσταύος[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.gr