Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 123 συνταγές
Υλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜιας και είμαστε πλεον στο καλοκαίρι, σκεφτηκα να αναρτησω διάφορες τοπικές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, να προβάλουμε λίγο την ομορφιά και τις γεύσεις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜια μυρωδιά!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κ.σ. αλεύρι (ή κορν φλάουρ) 1/3 φλ. τσαγιού μαγειρικό λίπος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο κρεατάκι απλό, σουπερ γευστικό με ελάχιστα υλικά, ικανό όμως να σερβιριστεί σε ένα τραπέζι για φίλους. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 μοσχάρι κιλότο 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]
Πηγή: caruso.grΤο σημερινό πιάτο είναι άλλη μια απόδειξη του πως μπορούμε να έχουμε με ελάχιστο κόπο, ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό με τα πιο απλά υλικά. Η μόνη "ταλαιπωρία"[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΝόστιμη και θρεπτική σούπα, ότι πρέπει για χειμωνιάτικες ημέρες. Ξεφεύγει λίγο απ'τις κλασσικές σούπες. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας απο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι χτένι κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. κορν[...]
Πηγή: argiro.grΒοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό Υλικά 1½ κιλό βοδινό κιλότο (άκρο) 1 κρεμμύδι 2 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 γαρίφαλα 1 δαφνόφυλλο 1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.grΚρεατόπιτες !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. βούτυρο μαλακό 8 κ.σ. κρύο νερό ½ κ.γ. αλάτι !ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κλωναράκια σέλινου[...]
Πηγή: greekouzina.grΑπ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]
Πηγή: caruso.grΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr