Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ,σπάλα ή κιλότο 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1/2 κιλό ντομάτες ώριμες, τριμμένες 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 3/4 φλιτζανιού κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 1/2 κ. ουρά, κιλότο ή νουά μοσχαριού (από μικρό μοσχάρι) 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσ. νερό φύλλο δάφνης ή θυμάρι[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά μοσχαράκι γάλακτος: 1 κιλό κιλότο, κομμένο σε κύβους κρέμα γάλακτος 30% ή 15%: 300ml μανιτάρια: 200 γρ. κομμένα σε φέτες καρότα: 4-5 κομμένα σε ροδέλες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο) 1 κιλό πιπεριές πράσινες 2 κρεμμύδια 2 μεγάλα, ψιλοκομμένα ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι κύβος (ή ζωμός) λαχανικών ή κρέατος διαλυμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε. ΥΛΙΚΑ: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grυλικά 1. 200 γρ. βοδινή (ή μοσχαρίσια) σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. πατάτες, κομμένες μέτριες 300 γρ. κρεμμύδια, σε φέτες 3 σκ.σκόρδο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grυλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε. ΥΛΙΚΑ: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΤο μοσχαράκι γίνεται νόστιμο με χυλοπιτάκι στον φούρνο, ως γνωστόν. Αλλά και στην κατσαρόλα γίνεται λουκούμι. Και δεν χρειάζεται να λερώνουμε και πολλά σκεύη,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr13/10/13 Mόλις πριν λίγο επιστρέψαμε από μια πολύ ωραία εκδρομή σε φιλικό σπίτι, πολύ κοντά στην Αττική. Ο καιρός ομολογουμένως βοήθησε πολύ σε όλα! Βόλτες,[...]
Πηγή: zannetcooks.com2 κιλά χτένι από τη σπάλα (ποντίκι στρογγυλό ή κιλότο) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 1/2 πράσο 4[...]
Πηγή: argiro.grΚρεατόπιτες !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. βούτυρο μαλακό 8 κ.σ. κρύο νερό ½ κ.γ. αλάτι !ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κλωναράκια σέλινου[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια 8 άτομα ΥΛΙΚΑ: 1 ½ κιλό βοδινό κρέας ( ουρά ή κιλότο ) 2 κουταλιές βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κιλότο ή τρανς* 1½ κιλό, κομμένο σε μια ορθογώνια φέτα σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες μουστάρδα απαλή 1 κουταλιά της σούπας ρεγκάτο ή[...]
Πηγή: icookgreek.com