Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Υλικά 1 κουνέλι γύρω στο 1 ½ κιλό κομμένο σε μερίδες ½ κουταλιά της σούπας σπόροι μουστάρδας 2-3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΑυτός είναι ένας λίγο διαφορετικός τρόπος, για να μαγειρέψουμε το κουνέλι μας και να το κάνουμε πάρα πολύ νόστιμο. Το πιο ωραίο είναι, πως γίνεται πολύ εύκολα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΉταν να μη γίνει η αρχή!Όταν είδα ότι είναι τόσο εύκολο να φτιάχνεις τα σοκολατένια αυγά του Πάσχα μόνος σου,σταμάτησα να τ' αγοράζω.Να βάζεις τη σοκολάτα που[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΩ, η κουζίνα του Φαρς. Γεμάτη ατίμητα πετράδια. Σαν κι αυτό το πιλάφι, που σύμφωνα με τη Βικιπέδια λέγεται Morasah-polo και το τιμούν στην περιοχή της[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥλικά 1 κουνέλι, 1 ½ κιλό περίπου κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι του τσαγιού χυμός λεμονιού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: icookgreek.comΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 με 2 κιλά Ελαιόλαδο 2 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Χυμός λεμονιού 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2-3 σκελίδες Πατάτες 1 1/ 2 κιλό Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλημερα και καλη εβδομαδα - αν και λίγο καθυστερημενα... Εδώ και λίγες μέρες με προσκάλεσαν οι Pela Sofi από το That's Eat και η ΕΛΕΝΗ από τη Μαγειρική με[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΤα φαγητά στη γάστρα τα προτιμάμε γιατί είναι πολύ εύκολα στην παρασκευή και δε χρειάζονται καθόλου επίβλεψη, επομένως δε μας περιορίζουν στο ελάχιστο. Η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίναι από τις πίο ωραίες εκδοχές μαγειρέματος του κουνελιού, που λίγοι ξέρουν οτι υπάρχει. Το τρώνε πού στην Κρήτη, το έκανε η γιαγιά μου και εδώ έχω βάλει τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή δεν είναι η αυθεντική καθώς το Τριπολιτσιώτικο Λαγωτό έχει ψωμί αντί για φέτα. Επειδή όμως δεν άρεσε στην οικογένεια προσαρμόσαμε το φαγάκι στα[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 κλαράκια δεντρολίβανου 1 πράσο 3 καρότα 2 κρεμμύδια 2 λίτρα μαυροδάφνη 5 κόκκοι μπαχάρι 1 μασουράκι κανέλας 1 πακέτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα σε όλους! Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι... Εύχομαι να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr