spetsofai | μπιφτεκια λαχανικων ακης | νηστισιμο κουλουρακια | γουακαμολε καλλιδης | καπ κεικ ακη πετρετζικη | κριτσινια καλαμποκιου αργυρω | σως με φιλαδελφεια | σελινοριζα στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες - Με χορταρικα

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Παραδοσιακή σπανακόπιτα της νότιας Εύβοιας με[...]

από την κ. Σοφία Πόγκα - Αλμυροπόταμος Για τη ζύμη : 1 κιλό αλεύρι, λίγο λάδι, λίγο ξύδι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, νερό όσο πάρει. Για τη γέμιση : 1 κιλό[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Το τηγανόψωμο της Γιώτας

Από την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Υλικά: 1/2 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά Λίγο λάδι Λίγο χλιαρό νερό Μυζήθρα βαρελίσια Λάδι για[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Λιρόπιτα, μια γλυκειά πίτα το χειμώνα

Από την κ. Σοφία Κόλλια - Κάρυστος Η κολοκύθα κρύβει μια μεγάλη νοστιμιά μέσα από το σκληρό της κέλυφος. Για μια νόστιμη γλυκιά πίτα παίρνουμε μια κολοκύθα και[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Παραδοσιακές μαρμαρίτες Σκύρου για τα Θεοφάνεια

Μαρμαρίτες γίνονται σε πολλά νησιά του Αιγαίου Η ιστορία : Κατά την παράδοση, όταν έψηναν οι γυναίκες τις μαρμαρίτες, οι καλλικάντζαροι σκαρφάλωναν πάνω στις[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Λυρόπιτα από τη Βόρεια Εύβοια

Τη συνταγή της κ. Μαρίας Μαραγιάννη βρήκαμε στο Ιστολόγιο "Οι Λάτρεις της Παράδοσης) Η Λυρόπιτα είναι πίτα από λύρα, κολοκύθα ονομαζόμενη έτσι από το σχήμα της[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Πϊτα από κίτρινη κολοκύθα

Από την κ. Αγνή Βυρίνη - Berekmeri - Λίμνη Εύβοιας ΥΛΙΚΆ για τα φύλα 4 κούπες αλεύρι για ψωμί (κούπα = 250 μλ) 4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ξύδι 1[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy