Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με πορτοκάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη άχνη εναλλάξ. Βάζουμε τα ξύσματα από πορτοκάλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας το άλειμμα σοκολάτας και το τυλίγουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Το κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ: Βάζουμε 500 γραμμάρια βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να χωρίσει το καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΨΩΜΙ: Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού και από τις δύο πλευρές με βούτυρο. Βάζουμε ανάμεσά τους σταφίδες. Τις τοποθετούμε τη μία πάνω[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ,ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ CRANBERRIES: Αλέθουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε σκόνη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το νερό, το γάλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τη ζύμη Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Για τη γέμιση, χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σε σκόνη και το αλεύρι στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Με ένα πιρούνι διαλύουμε το ανθότυρο και το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα, το μέλι, τον κρόκο, την κανέλα και τις σταφίδες.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Όταν λιώσει ρίχνουμε τα πορτοκάλια και τα μήλα σε κύβους μαζί με τις σταφίδες. Τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr