Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Πεντανοστιμη πατατοπιτα με υπεροχο αφρατο μαλακο φυλλο πιτσας με προζυμι. Απολαυστε την!!! ΥΛΙΚΑ (6 κομματια) 500 γρ. πατατες βρασμενες (3 πατατες) 150 ml γαλα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά για 2 ταψάκια διαμέτρου 20 εκ. το ένα: Υλικά για το προζύμι: 2 φακελάκια ξερή μαγιά (συνολικά περίπου 18 γρ.) 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλεύρι ¼ κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια να επιτύχετε καλό ψωμί, πρέπει να ξέρετε πως συντελεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Αλεύρι είναι το βασικό υλικό για[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΣπιτικές αραβικές πίτες – μόνο με αλεύρι και νερό Βίκυ Κουμάντου Αυτό είναι το δικό μου χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλες τις οικογένεις, για να μάθουν πως[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΣΈΜΠΛΑΣΤΙ Ή ΤΖΈΜΠΛΑΣΤΙ Πιστεύω ότι συνταγή για την σέμπλαστι είναι πρώτη φορά που δημοσιεύεται σε ελληνικό blog , site ή ακόμη και έντυπο σχετικό με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr250 γρ. σπάλα χοιρινού 100 γρ. χωριάτικο λουκάνικο 500 γρ. προζύμι για ψωμί 3 κρεμμύδια 1 αυγό 100 ml. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Ξεφλουδίζετε και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν τα πράγματα "ζορίζουν", ο κόσμος καταφεύγει σε εκφράσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με … προϊόντα ζύμης!! «Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι», ή[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr500 γραμ. προζύμι βασιλικού 2,5 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1200 γραμ. νερό (χλιαρό το χειμώνα ενώ δροσερό το καλοκαίρι) 40 γραμ. αλάτι 60 ml λάδι (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒασικά έπρεπε να το έχω ανεβάσει καιρό αυτό το ποστ γιατί τη σπανακόπιτα που θα σας πω σήμερα τη φτιάχνω αρκετά συχνά….αλλά τεμπέλιασα! Οκ, δεν είναι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΌταν λοιπόν φτιάχνω τυροπιτάκια , το χειρότερο μου σημείο σε όλη την εκτέλεση είναι όταν πρέπει να τα γεμίσω. Και αυτό όχι γιατί βαριέμαι αλλά γιατί πάντα ο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες