Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Ζύμη για αλμυρές κρέπες Συστατικά Μείγμα Α (κοσκινισμένα) 140γρ Αλεύρι4γρ Αλάτι3γρ Ζάχαρη10γρ Κορν φλάουρΜείγμα Β 250γρ Γάλα100γρ Αυγά12γρ ΗλιέλαιοΕκτέλεση[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΚαλη εβδομάδα από το παγωμένο Τορόντο! θα θυμόσαστε να γράφω για τον καιρό στο Τορόντο τα τελευταία 3 χρόνια, το πόσο ήπιος είναι ο χειμώνας τον οποίο τον[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜανιτάρια πλευρώτους (Pleurotus) σωταρισμένα και αναμεμειγμένα με αρωματικά βότανα και εμποτισμένα με μπαλσάμικο. Ανθότυρος τρυφερός και φρέσκος παρέα με την[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕδώ και καιρό είχα γράψει για ψωμί με αλεύρι ζέας , το οποίο είχα φτιάξει με προζύμι από κεφίρ. Ο λόγος ήταν ότι αναγνώστρια του μπλογκ, της οποίας η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 κούπα (200 g) κρασί λευκό 1 κούπα (200 g) σπορέλαιο 450 γρ. φαρίνα χωρίς γλουτένη (μέχρι να γίνει εύπλαστη η ζύμη) 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 1 μεγάλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO Υπέροχη μέσα στην απλότητα της, θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με έναν τεράστιο εργολάβο ή με τούρτα εργολάβο. Ακόμη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γραμμ. αλεύρι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. ξύδι νερό χλιαρό όσο σηκώσει τρίμματα φέτας πιπέρι φρεσκοτριμμένο Πασπαλίζουμε τα τρίμματα[...]
Πηγή: argiro.grΜια μέρα που θα ‘χετε όρεξη, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά αρωματικά ζυμαρικά. Η συνταγή είναι για παραπάνω ζυμάρι έτσι ώστε να βάλετε το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Το φθινόπωρο είχα μετατρέψει μέρος απο το φυσικό μου προζύμι σε υγρό φυσικό προζύμι (υ.φυ.προζ. ή li.co.li. απο τα ιταλικά), με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γραμμ. αλεύρι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. ξύδι νερό χλιαρό όσο σηκώσει τρίμματα φέτας πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Πασπαλίζουμε τα[...]
Πηγή: argiro.grΣυμβουλές 17/11/2019 Καρανίκος Γιάννης Συμβουλές Για ΚρέπεςΣουρώνουμε για ένα τέλειο λείο μίγμαΞεκουράζουμε το μίγμα για 12-24 ώρες. Αφού σχηματίσουμε τον χυλό[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.com(photo: Άκης Ορφανίδης) Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή τον μπουφέ σας θα πρότεινα μία τάρτα με κάστανα και μανιτάρια πορτομπέλο. Η κλασική παρασκευή της[...]
Πηγή: bostanistas.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.gr