Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Τις προάλλες δέχθηκα την πρόσκληση της Ευας και της Ελένης για ένα πολύ όμορφο παιχνίδι-ανασκόπηση που παίζεται εδώ και μέρες στην μπλογκογειτονιά και είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΧάριν του επετειακού γεύματος έγινε αυτή η τάρτα μαζί με ένα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, πουρέ αρακά και η κυδωνόπιτα με συνταγή εκλεκτής φίλης γιατί όπως[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr250 γρ. ζύμη κανταΐφι (μισό πακέτο - διατηρούμε το υπόλοιπο στην κατάψυξη, καλά σκεπασμένο) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο+1 κουτ. σούπας για το άλειμμα του ταψιού[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 ροδακινα κομενα σε λεπτες φετουλες 100 γρ βουτυρο 1 φλυτζανακι ζαχαρη 1 φλυτανακι σταφιδες 1 φλυτζανακι λικερ τριανταφυλο 2 κουταλιες γιαουρτι 300 γρ φαρινα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΔεν είμαι αρμόδια να κάνω κανένα κήρυγμα αλλά επειδή ταλαντεύτηκα πολύ για το τι να κάνω χτες, σήμερα, αύριο, σκέφτηκα και ξανασκέφτηκα κι είπα:Μπορεί οι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΦτιάχνετε την Νηστίσιμη Ζύμη για Κρέπες Υλικά: 25 γρ. φυτικό βούτυρο 50 γρ. ζάχαρη Χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού 1/2 κουταλάκι κανέλα 4 ροδάκινα κομμένα σε[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΗ μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΉρθε η ώρα για ένα γλύκισμα... μμμμμ Είναι και ligth.... Υλικά: 500 γρ σφολιάτα 500 γρ δαμάσκηνα αποξηραμένα 1 αυγό για επάλειψη (πριν το ψήσιμο) Άχνη για[...]
Πηγή: greekmasa.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr700 γρ. φέτα μαλακή 2 αυγά 5 μεγάλα κρεμμύδια 300 γρ. σύκα 200 γρ. μαύρες σταφίδες ένα ματσάκι τσάι του βουνού λίγο αστερία γλυκάνισο ένα πορτοκάλι λίγους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΡοδακινόπιτα όπως περίπου λέμε το χειμώνα μηλόπιτα. Στο μάτι έχω βάλει βέβαια από παλιά την τάρτα με νεκταρίνια της Αγγελικής, την οποία τότε είχα κάνει με[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ συνταγή αυτής της τάρτας είναι ίσως η πιο πολύτιμη που έχω εξασφαλίσει. Τις οδηγίες για να ετοιμάσετε τη βάση της μπορείτε να τις βρείτε εδώ , βήμα προς[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ τραχανάς είναι ένα από τα παραδοσιακά μας προϊόντα που μ' αρέσει πάρα μα πάρα πολύ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μανούλας μου (γιατί εγώ ήμουν πολύ μικρή για[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΝηστεία ναι, αλλά γιατί; Θρησκευτικό καθήκον για κάποιους, συνέχιση της παράδοσης ή ευκαιρία για αποτοξίνωση για άλλους αλλά κυρίως μεγάλη απόλαυση[...]
Πηγή: bostanistas.grΓλυκές αλχημείες : Γλυκό με σύκα και χουρμάδες
Προσπαθήστε τα πιτάκια να έχουν λεπτό πάχος ώστε τα μπουρεκάκια να ψηθούν εύκολα και να γίνουν τραγανά! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 340 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κι ο καιρός δεν μοιάζει φέτος ιδιαίτερα ευνοϊκός για βόλτες, προσφέρεται όμως για ομαδικές ασχολίες και σίγουρα είναι ιδανικός για μαγειρική με απαιτήσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΒασικά έπρεπε να το έχω ανεβάσει καιρό αυτό το ποστ γιατί τη σπανακόπιτα που θα σας πω σήμερα τη φτιάχνω αρκετά συχνά….αλλά τεμπέλιασα! Οκ, δεν είναι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Έχετε ακούσει την παροιμία «όλοι ξανοίγουν το σεισμό κι ο μαραγκός γυναίκα»; Την λένε άραγε –έστω με άλλα λόγια-[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr