Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, εντυπωσιακά και γευστικά είναι το μότο της εποχής για το φαγητό μέσα και έξω από το σπίτι. Και πολύ περισσότερο μέσα στο σπίτι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτό το ποστ αν και το ετοίμαζα από την Κυριακή σήμερα προκοψα να το τελειώσω. Αφου το άλαξα πρωτα 150 χιλιάδες φορές. Είναι παράξενο το πόσες απόψεις αλάζει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ συνάδελφος μου εδώ και λίγο καιρό άρχισε να κάνει διαίτα και μάλιστα με την μέθοδο των Weight Watchers. Η συγκεκριμένη μέθοδος λοιπόν, δεν μετράει θερμίδες[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comαλεύρι νερό αγιασμού 1 πρέζα ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Μέθοδος Εκτέλεσης Αν δεν έχουμε αγιασμό μπορούμε να βυθίσουμε 4-5 κλωναράκια από βασιλικό, φλούδες και[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα γλυκό για τα κεράσματα των Χριστουγέννων, απολαυστικό και για τις μέρες της νηστείας! Φτιάξτε την από τώρα, για να αναμειχθούν οι γεύσεις και να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα πρότυπα".[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ Φυσικό προζύμι ξανά! Επειδή κάθε Σεπτέμβρη υπάρχει το έθιμο οι νοικοκυρές να φτιάχνουν το προζύμι με τον βασιλικό, αποφάσισα να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔε θυμάμαι που βρήκα αυτή τη συνταγή... Μάλλον σε κάποια από τις χιλιάδες περιπλανήσεις μου στο διαδίκτυο. Είναι τόσα χρόνια κολλημένη στο τετράδιο των[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥπάρχουν μερικά γλυκά που αποκτούν μυθική υπόσταση για οικογένεια και φίλους. Η προετοιμασία και το σερβίρισμά τους προάγει την συγκέντρωση σε ειδική[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια μια ακόμη φορά χάθηκε ανάρτηση!!!!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τί κάνω ή τί γίνεται!! Ξαναγράφω, λοιπόν την ίδια ανάρτηση με χθες... Ακόμα ένα καλοκαιρινό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grclick for english υλικά 530γρ αλεύρι κίτρινο 55γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κουταλάκι αλάτι 40γρ βούτυρο 220γρ νερό 3 κουταλιές γάλα 2 κουταλάκια ξερή[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑυτό το ποστ αν και το ετοίμαζα από την Κυριακή σήμερα προκοψα να το τελειώσω. Αφου το άλαξα πρωτα 150 χιλιάδες φορές. Είναι παράξενο το πόσες απόψεις αλάζει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr