Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Αγαπημένοι μου, σήμερα θα σας παρουσιάσω την αγαπημένη μου καλοκαιρινή σαλάτα (μετά την χωριάτικη). Την έμπνευση μου την έδωσαν οι Ιταλοί με την περίφημη[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΤα χρωστάω τα μπαστουνάκια με σφολιάτα από τη συνταγή της κις με τις φακές αλλά έτσι κι αλλιώς είναι περισσότερο μια συνταγή-ιδέα και μάλιστα διαχρονική και[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πίτσες με αραβική πίτα δεν συγκρίνονται ακριβώς με την αυθεντική ιταλική ζύμη σε γεύση και υφή -και γιατί θάπρεπε άλλωστε- ωστόσο, μπορούν άνετα να[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα:[...]
Πηγή: pandespani.comΚλασική, αγαπημένη συνήθεια!!! Σας ευχαριστώ που δοκιμάζετε τις συνταγές του μπλογκ, και μοιράζεστε φωτογραφίες με το αποτέλεσμα!!! Μεγάλη μου τιμή και χαρά!!![...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΠολλές φορές έχω τη διάθεση, σχεδόν ανάγκη, να φάω κάτι πικάντικο, καυτερό, γουστόζικο, με σκαμπρόζικο ταμπεραμέντο και έξτρα γευστικό. Δεν χρειάζεται κάτι[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Κάλυμνο (Καλλιόπη Μαύρου) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αθερίνα 2 κρεμμύδια μέτρια (κομμένα ροδέλες) 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολύς θόρυβος στον τόπο μας. Πολλά ντεσιμπέλ. Πολλά τηλεοπτικά παράθυρα από τα οποία φωνάζουν πολλοί ειδικοί - συνήθως όλοι μαζί. Τα τελευταία δέκα χρόνια[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ίσως η πιο διάσημη γυναίκα τηλεπερσόνα - chef στην Αμερική. Με δική της εκπομπή και πάθος για την μαγειρική, προσπαθεί να ενσωματώσει την καλή κουζίνα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠρόκειται για μια πάρα πολύ απλή συνταγή με το δημοφιλές Ιταλικό ζυμαρικό ριγκατόνι (rigatoni) που παντρεύεται με την πικάντικη και έντονη γεύση της ταπεινής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓνωρίζουμε όλοι ότι ο άνθρωπος πρέπει να τρέφεται για να επιζήσει. "Τι να κάνουμε, όμως, που δεν θέλουμε να μπλέξουμε με το μαγείρεμα, όλα αυτές οι ωραίες[...]
Πηγή: greekcook.grΣτιλ: Πληθωρικό ελλnνo- ανατολίτικο fusion Υλικά 1 μεγάλη αραβική πίτα 200 γρ. μπάμιες 2 ντομάτες, τριμμένες 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 30 mI σπορέλαιο 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.com