Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 102 συνταγές
Οι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπάκι ή καπνιστή μπριζόλα ή σύγλινο με μυρωδιές ! Λίγες οι βροχές φέτος στα μέρη μας κι ο κόσμος έχει απογοητευτεί . Φοβούνται πώς ούτε του χρόνου θα έχουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι μέρες τώρα που στριφογυρίζουν στο μυαλό μου διάφορες γιορτινές συνταγές. Αλλά, από την άλλη, τι να σκεφτείς έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα! Για τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι από τις πιο διάσημες πίτες στο εξωτερικό. Λέγεται του βοσκού γιατί στην πραγματικότητα περιέχει συστατικά από το αγρόκτημα του βοσκού... Εύκολη 1 Ώρα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠερί food porn.... Ναι, ναι, ναι το παραδέχομαι, με τις φωτογραφίες μου προσπαθώ να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στο λεγόμενο food porn που είναι τόσο της[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΠερί food porn.... Ναι, ναι, ναι το παραδέχομαι, με τις φωτογραφίες μου προσπαθώ να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στο λεγόμενο foof porn που είναι τόσο της[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΜια γρήγορη πρασόπιτα που είναι ένα νοστιμότατο σνακ αλλά και δείπνο. ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο ζύμη κουρού (κάθε πακέτο έχει 2 φύλλα) 1 1/2 κιλό πράσα κομμένα σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι Samboosak είναι παραδοσιακά τριγωνικά κρεατοπιτάκια που συνηθίζονται να τρώγονται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του μήνα Ramadan σε πολλές χώρες της Μέσης[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae). Έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠίτσα είχαμε πεθυμήσει σήμερα, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλάβαινα να φτιάξω την ζύμη. Έτσι χρησιμοποίησα αραβικές πίτες σε μεγάλο μέγεθος. Έγιναν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν και χρόνια μακριά από την Ελλάδα, η Κική όσον αφορά στο φαγητό τουλάχιστον επιμένει Ελληνικά και μας στέλνει μια ακόμα νοστιμότατη δημιουργία της! Υλικά: 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια ευκολη και γρήγορη συνταγή απο την Αγγλία για να χρησιμοποιήσετε ο,τι απόμεινε απο την Χριστουγεννιάτικη σας γαλοπούλα, ή το Κυριακάτικο σας ψητό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστική τριφτή ζύμη, για τη γέμιση, βάζουμε ότι υπάρχει στο ψυγείο και ότι μας αρέσει. Υλικά: 2-3 φλιτζάνια αλεύρι φαρίνα, περίπου 350 γραμμάρια 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr800 γρ αλεύρι 1/2 φλιτζάνι του ελληνικού ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του ελληνικού ξύδι 2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό χλιαρό 250 γρ βιτάμ σοφτ με ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχουμε μείνει από ψωμί, κανένα πρόβλημα! Σε ελάχιστο χρόνο, κάνουμε ψωμάκια, στο ταψί για μάφινς, σκέτα, ή με γεύσεις, με ότι μας βρίσκετε στο ψυγείο, τυρί,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά συνταγής Για τη ζύμη αλεύρι: 190 γρ. για όλες τις χρήσεις βούτυρο: 100 γρ., κομμένο σε κυβάκια αυγό: 1 νερό: 1-2 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση 300[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ συνέχεια και το τέλος της μακροσκελούς ανάρτησης "Φύλλο Ζύμης & Χορτόπιτες" ολοκληρώνεται εδώ. Οι χορτόπιτες φτάνουν στον τελικό προορισμό τους, όταν το[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤραγανό κοζανίτικο φύλλο, μπόλικο πράσο και μυρωδάτος κιμάς και έτοιμη η πίτα σου! Γιατί μια παραδοσιακή πιτούλα από τα χεράκια σου χρειάζεται στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html