Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά ή 2 αυγά ολόκληρα κι 1 ασπράδι 40γρ. κακάο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 8 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1γρ. σαφράν (Κρόκος Κοζάνης) 4 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Διαλύουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr260γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το[...]
Πηγή: cooklos.grΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαιρός να βάλουμε και κανα φαί της προκοπής ε? Καλά τα λουλούδια αλλά απο αυτά δεν χορταινει κανείς. Η οικογένεια μου λατρεύει το ψάρι. Ο καθένας φυσικά έχει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜε τα φρέσκα ζυμαρικά έχω ασχοληθεί κι άλλες φορές παλαιότερα φτιάχνοντας ραβιόλια και τορτελίνια παίζοντας με τη μηχανή ζυμαρικών. Εκεί πάνω στο παιχνίδι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 250γρ. σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο) 1 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 30γρ. μανιτάρια αποξηραμένα (πορτσίνι) 1 μπολ και 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200γρ. βασιλικός 3 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Μπλανσάρουμε το[...]
Πηγή: cooklos.grΜετά τα σπιτικά ραβιόλια η επόμενη προσπάθεια, μετά από καλή μελέτη, ήταν για τορτελίνια. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενη μιας κι η μηχανή ζυμαρικών παρουσίασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 κ.σ. μελάνι σουπιάς 2 κ.σ. νερό ή ζωμός 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.gr500γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240ml νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και κρατάμε 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cooklos.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αλεύρι Διαφημίσεις 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑπό την εποχή που η Elie είχε δημοσιεύσει την συνταγή για την pasta fresca , μου είχε μπει η ιδέα να πειραματιστώ με διάφορα είδη σπιτικών ζυμαρικών! Ήρθε και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜετά τα κουλουράκια, ευκαιρία να κάνουμε φρέσκα μακαρονάκια με τα παιδιά μας. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι νερό όσο χρειαστεί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕάν θέλετε να ετοιμάσετε σπιτικά ζυμαρικά, καλό είναι να πρόκειται για ζυμαρικά με αυγό. Ανάλογα με το είδος του ζυμαρικού που θέλετε να κάνετε, ποικίλουν τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr0 Flares Facebook 0 "/> Twitter 0 Tweet "/> Google+ 0 "/> Pin It Share 0 "/> 0 Flares × Μετά από μία μεγάλη απουσία, επιστρέφω με μία από τις πιο[...]
Πηγή: sintagesannas.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/4 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ. μπαχάρι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr