Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 139 συνταγές
Υλικά: 500 γρ. μακαρόνια μαύρα 300 γρ. γαρίδες ή γαριδάκια 1 κονσέρβα ντοματίνια 1 κρεμμύδι 50 ml κρασί λευκό 1 φέτα μπέικον ρίγανη θυμάρι βασιλικό [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 2 άτομα): 1/2 πακέτο σπαγγέτι από μελάνι σουπιάς (τα βρίσκουμε στο super market) 3 καραβίδες 3 γαρίδες μεγάλες 1/4 κυδώνια 1/4 μύδια 2[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ½ κούπας ελαιόλαδο 200 γραμ. ντοματίνια φρέσκα (τύπου Σαντορίνης) κομμένα[...]
Πηγή: greekcook.grΜια θαλασσινή πίτσα! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη: 2 κούπες αλεύρι 4 γρ. μαγιά (μισό φακελάκι) 1 κουταλιά κοφτή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά ελαιόλαδο 3/4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κ.σ λάδι 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι λεπτοκομμένο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού (από μισό πορτοκάλι) ½ κ.γλ. ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν έχετε καλεσμένους κάντε τους να τρομάξουν!!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μακαρόνια μαύρα 300 γρ. γαρίδες ή γαριδάκια 1 κονσέρβα ντοματίνια 1 κρεμμύδι 50 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥποδεχόμαστε το φθινόπωρο με Ασιατικό αέρα! Για τη γέμιση ανάμεικτου κιμά 250 γραμμάρια ανάμεικτου κιμα 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΜία πιο τολμηρή εκδοχή της κλασσικής μακαρονάδας aglio, olio e peperoncino, ή άλλως: σκόρδο, λάδι, καυτερή (πιπερίτσα), με την προσθήκη πάστας αντσούγιας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε 20 λεπτά έχετε έτοιμα τα μακαρόνια της Ευρυδίκης, τα οποία δεν υπερβαίνουν τις 317 kcal (ανά μερίδα), ενώ αν προτιμήσετε τα μακαρόνια με γαρίδες οι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα ακόμα νόστιμο και γρήγορο φαγάκι από τα χεράκια της Κικής! Υλικά για 2 -3 μερίδες: 250 γρ ζυμαρικά της αρεσκείας μας 200 γρ γαρίδες κατεψυγμένες 3[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά συνταγής 600-700 γρ. χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 μεγάλα κρεμμύδια, ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτριες ντομάτες φρέσκες ή 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΔιακόπτω κυρίες και κύριοι το ροή των ποστ όπως είχα σχεδιάσει να τα βάλω, για να βάλω κάτι που βρίσκεται στα μπλογκοσυρτάρια μου εδώ και 7 χρόνια και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.comΦαρφάλες σαλάτα! Ένα νοστιμότατο πιάτο ζυμαρικών, όπου στην κάθε πιρουνιά το καθένα ξεχωριστά από τα υλικά του δηλώνει έντονα την παρουσία του κι όλα μαζί[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια πίτσα με θαλασσινά που θα καλύψει την ανάγκη σου για πίτσα στη Σαρακοστή... Εύκολη 1 Ώρα 4+μερίδες 1 1 0 0 0 Συστατικά 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα καλωσόρισμα του Φθινόπωρου που έρχεται, μία υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ, όταν το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι. Είναι μία από τις τόσες εκδοχές σάλτσας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή την κάνω συχνά σε περίοδο νηστείας και όχι μόνο. Είναι μια καλή εναλλακτική λύση για όσους δεν του αρέσει ο κιμάς. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr12 φύλλα λαζάνια 430 γρ. Γαρίδες κατεψυγμένες, καθαρισμένες, αποψυγμένες 60 ml ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 πράσα ψιλοκομμένα 300 γρ. Μανιτάρια σε φέτες (κατά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το φύλλο ραβιόλι 8 αυγά,500 γρ. αλεύρι Για την σάλτσα 1 φρέσκια τομάτα, 2 κ.γ. σκόρδο πολτοποιημένο, 50 γρ. κρουτόν, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Για την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠολύ νόστιμο και ξεχωριστή γεύση,τα γαριδάκια δένουν άψογα με τα τορτελίνια όπως και η σάλτσα μπανάνας,η οποία είναι πικάντικη και λίγο γλυκιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 ζύμη πίτσας διαμέτρου 30 cm Γέμιση ζαμπόν τυρί 50 γρ. φρεσκο λευκό τυρί ψιλοκομμένο (όχι φέτα) 50 γρ ζαμπόν σε ψιλές φέτες 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr