Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 272 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια ταλιατέλες 2 αστακούς μαγειρεμένους 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 1/2 φλιτζάνι άσπρο ξερό κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία “ιδιαίτερη” συνταγή που συνδυάζει σε ένα πιάτο ζυμαρικών διατροφικές συνήθειες τόσον του ιταλικού νότου (ντομάτα, σκορδάκι, αντσούγιες, καυτερή πιπεριά)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘέλετε ένα πεντανόστιμο και κυρίως πανεύκολο φαγητό, που να μυρίζει θάλασσα,να τρώγεται το ίδιο ευχάριστα χειμώνα και καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό, που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ απλό αλλά και πολύ ραφινάτο πιάτο, ικανό να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας. Ο συνδυασμός των ζυμαρικών με τα θαλασσινά είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κ.σ λάδι 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι λεπτοκομμένο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού (από μισό πορτοκάλι) ½ κ.γλ. ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία πολύ νόστιμη συνταγή σάλτσας (αλα πουτανέσκα) για μακριά ζυμαρικά (λαζανάκι, λιγκουίνι αλλά και σπαγγέτι ή και σπαγγετίνη, με προσοχή όμως στους χρόνους[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣτο ντουλάπι μου έχει μείνει λίγο αλεύρι ζέας, το οποίο παραπονιέται ότι αν δεν το χρησιμοποιήσω σύντομα, με τη ζέστη (ποια ζέστη οεο;) θα χαλάσει. Στο μυαλό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (6-8 μερίδες) 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 8 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε κομματάκια 1,5 κιλό ντοματάκια ή μικρές τομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: yumyum.grΑναρτήθηκε στις 01/02/2017 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Κοχυλάκι με σολομό σε κρεμώδη λεμονάτη σάλτσα στο φούρνο Κοχυλάκι με κόκκινο[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 21/07/2015 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σπαγγέτι με πέστο και φέτα Μια εξαιρετικά εύκολη συνταγή για αρχάριους για ένα απλό, αλλά[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ σπαγγέτι 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κονσέρβες με φιλέτα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά : 1 κουτί μακαρόνια (κατά προτίμηση αχιβαδάκι) 1 κονσέρβα τόνου με λάδι 1 αβγό σφιχτοβρασμένο και κομμένο σε κύβους λίγος μαϊντανός 200 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.gr400 γρ. κολοχτύπες (ουρές από αστακούς) 300 γρ. χυλοπίτες 20 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι 3 ντοματίνια Σαντορίνης ½ σκελίδα σκόρδου 1 φλιτζ. κρασί λευκό demi sec.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛαζάνια ΤΕΡΑ γιατί παίζω περισσότερο με γήινες αποχρώσεις σε αυτό το πιάτο το οποίο προέκυψε σαν ένα γρήγορο και ανώδυνο καλοκαιρινό γεύμα. Έχοντας βάλει τα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΜια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese.Το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 320 γρ ζυμαρικά Spaghetti[...]
Πηγή: cookpad.com/gr